Gebursdagen som skal vare i 6 dagen og dette er grunnen!

P2033003

Hei folkens, how`s life? Sava nesen min er så tett om dagen, men treningen gir jeg meg ikke med. I dag fikk pt`n min kjørte denne grisen helt ned i bingen.Veldig deilig nå da, treningen er ferdig og jeg har satt meg godt tilrette på hjemmekontoret mitt for å ta pt-prøvene mine. Jeg klarte faktisk første prøve i går med bare 2 feil i anatomi, klapp på skulderen. Anatomi er et sykt vanskelig fag om ikke du er supernerd på kroppens organer da.

IMG_6587

Jeg har en hektisk uke med både trening, lesing, jobb og en kjæreste som har gebursdag i dag. Tingen er at jeg liker å overraske, og har planlagt at denne gebursdagen skal vare i 6 dager. Det vil da si at gebursdagen begynner i dag og kommer til å vare helt frem til søndag. Gøøøøøøøy! Jeg tenker det er bra å kunne dra gebursdagen litt ut når begge har hektiske timeplaner, da skaper man lange og noen irriterende opplevelser sammen, det er jo flott. Jeg mener irriterende fordi jeg kan nok bli litt irriterende til tider, på en hyggelig måte da.

Hver dag skal det skje en liten ting frem til søndag. Fredagen blir nok den kuleste, da stikker vi til en annent land, men det er bare jeg som vet hvor og hva som skal skje på denne turen (kontrollfreak) Neida, men alt er hemmelig og planlagt av meg. Kjøpt og betalt, no spons her i gården!

Begynte dagen klokken 07:00 med å skremme livskiten ut av han, og nå blir han sikkert sur siden jeg legger det ut, men det er bare å tåle for nå er det gebursdag!


 Følg gjerne Snapchaten min for mer moro : EspenHilton eller insta @ EspenHilton

Jeg kan være litt små crasy til tider og det får dere helt sikkert skjønne når jeg viser dere noen av planene mine, men kan ikke si mer nå siden det sitter en person å leser dette innelgget, ha ha. Nå kaster jeg hode back in the books, vi ses litt senere for en liten update.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *