Når uerstattelige mennesker må erstattes!

P3065045

God kveld flotte mennesker.Jeg ligger forsatt syk i sengen og spise chips, noe jeg aldri spiser. Snakker vi cheating on fucking everyting?! Ja,ja ikke så farlig.

Men folkens, jeg har en ting jeg vil dele med dere. Synes slike ting er så fint å kunne dele når man har en blogg, da når man ut til folk på en helt annen måte enn bare å se en reklame på TV. For min del så synes jeg det å kunne hjelpe andre mennesker er et must do, ikke bare gjennom bloggen, men også gjennom livet. Frivillig arbeid er noe jeg elsker og brenner for.

Hva med å si til den du er glad i at hun/han er uerstattelige, gjør vi igrunnen det nok? Eller gjør vi det noen gang? Noen små ord betyr så mye for den man er glad i, hva om du voknet opp en dag og da var dem alle borte?

Vi har vi alle mennesker rundt oss som er uerstattelige for oss. Mennesker som gjør livene våre bedre. Mennesker vi ikke kunne klart oss uten. Hva skjer når uerstattelige mennesker må erstattes? Vi satte opp et skjult kamera på en kino i Oslo, og lot utvalgte mennesker få høre hvor uerstattelige og viktige de er.

Kan du dele denne filmen med ditt kontaktnettverk? På denne enkle måten kan du hjelpe SOS-barnebyer å få rekruttert flere faddere til barn som har mistet sine nærmeste, slik at de kan få en ny familie og et trygt hjem. Del filmen og skriv f.eks.: «Når uerstattelige mennesker må erstattes.

For min del så er min bror, søster, mamma, bestevenner og kjæreste som er uerstattelige. Hadde jeg ikke hatt disse menneskene i livet mitt så hadde nok jeg vært ganske så annerledes som person. Disse menneskene er grunnen til at jeg bryr meg om andre mennesker, det er dem som gjør meg sterk, og en fighter for hva jeg tror på. Elsker dere alle sammen. You guy`s are the best.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Hei Espen. Torunn i SOS-barnebyer her. Ville bare si tusen takk for ditt sterke engasjement og for at du sprer filmen vår i ditt nettverk. Håper du tar en titt på Artistgallaen også på TV 2, lørdag 21.40. God bedring, håper du blir frisk snart. Vennlig hilsen Torunn