Tren gratis i 1år med ICON og meg

                                                                                                                                                 Samarbeid

 

P3054990

God søndagsmorgen folk & røvere.Jeg kjenner trynet mitt lever på en helt annen planet i dag, det trenger virkelig litt søvn og 100% avslapping, kanskje jeg får det til i løpet av uken.

I dag har vi siste dag med ernæring og vi har faktisk fått lært en del spennende ting på denne helgen, ernæring er virkelig et spennende og viktig fag. Senere skal jeg ta en liten oppsummering på temaer som ble til en diskusjon på skolen, det er spennende å se hvordan andre PT tenker om tøffe saker som man burde kjempe for.

! Konkurransen !

P3055015

Men nok om det folkens, vet dere hva? Jeg vil gi dere en super gave. Denne gaven kan du dele med din bestevenn/ mamma / kjæreste eller bare en helt random dude du møter på gaten, its all up to you.

I samarbeid med mitt treningsenter ICON gir jeg deg muligheten til å få deg et gratis medlemskap i 1 år. Alt du trenger å gjøre er å gå inn HER og fylle ut skjemaet.  Da er du med i trekningen på denne fantastiske gaven. Tenk hvor mye penger du kan spare i året ved å trener gratis på ICON? Sånne konkurranser som dette er fantastiske å dele ut. Bli med å tren med meg folkens, gøy, Strong is the new healt.

Vi ses litt senere til en deilig diskusjon om helse.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *