Velkommen til Specsavers camp i Zanzibar.

P3024476

Aisha har aldri blitt tatt bilde av før, det å se seg selv på kamera var virkelig noe un likte, det skjønner jeg godt, denne damen er bare helt nydelig. Vi hadde vår helt egen Selfiedag på campen i går.God morgen flotte folk.

Herreminhatt, det starter tidlig her i Afrika. Jeg sitter på balkongen og skriver dette innlegget nå, har laget meg en deilig kopp kaffe på hotelrommet og skal snart kaste meg i dusjen og videre til camp, gøy! Btw, må bare si det, men jeg tror Afrika har en av de beste kaffebønneri verden, skal så fylle opp baggen min med bønner, kafferbønner altså.

Tenkte jeg ville vise dere litt av dagen på Specsaverscampen. Vi jobber ca fra 08:00 – 17-18 tiden. Menneskene som kommer har pyntet seg, damene har de fineste fargene på klærne, dem smiler og ler, barna har fått på det fineste plaggene dem eier og mennene er virkelig kule og relax, og sier Jamobo og Mambo all day long.

Jeg tror en slik dag betyr utrolig mye for dem, men en ting jeg ikke skjønner helt er alle telefon nummerene dem gir meg. Det er alltid hyggelig å få seg et nummer da.

Jeg spurte han ene om hvorfor, han ville holde kontakten med meg og den andre ville veldig gjerne vise meg byen. Hvor kult er ikke det, jeg sa selvsagt ja, og gav dem mitt nummer tilbake.

Køen utenfor campen vår er veldig lang, dem står i mange timer i varmen for å komme inn. Vi er 10 mennesker som jobber her fra Norge og en fra Sverige, så ting tar litt tid for her skal alt gjøres riktig slik at dem får riktig brille til sitt syn.

I dag skal jeg faktisk få lov til å test ut hvordan det er å være øyelege på campen, det tror jeg kan bli veldig spennende.  Føler meg så heldig som får ta en del i dette prosjektet. 

P3024439P3024511P3024464P3024460P3024563

Her blir han flugt til neste stasjon fordi han ikke har syn til å kommer seg frem alene, men nye briller fikk han til slutt.

P3024560

Denne unge gutten har faktisk ventet i 1 år på disse brillene. Arild som kommer fra Specsaver kontoret i Norge har fått dem spesial laget til han. I fjor fant dem ikke briller til hans svake syn, men i år kan han endelig se. Han har fått ekstra briller, alltid fint med litt backup.

P3024519 P3024517P3024514P3024458P3024475P3024467

The king of Zanzibar fikk selvsagt en liten gangster look fra meg. Can ya feel it. Jeg digger denne kongen. 

P3024441

Vi ses litt senere, nå må det jobbes folkens. For videoer og flere bilder kan dere følge min SnapChat @Espenhilton eller Instagram @EspenHilton.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *