Endelig på plass i Afrika!

P2284153

God lørdag eller er det søndag? Du, jeg er helt borte i hodet etter alle disse timene på flyet eller flyene om jeg skal si det riktig. Bildet over her er bare noen av brillene vi skal levere ut i Afrika.

På bildet under kan du se at noen med flyskrekk tar selfies hele vegen til Afrika, noen sover, mens noen bare fikser neglene sine. Jaja, vi er alle forsjellige.

P2280045P2280048P2280058

Da vi endelig var fremme tror jeg at koppen hadde svettet ut 2 liten vann bare pga flyskrekk, hver eneste gang det var litt turbo i luften så skvatt jeg til og trodde jeg skulle dø. Sava, jeg hater virkelig å ha flyskrekk.

Da vi landet i Tanzania i dag ble det faktisk bare 4 timer venting til neste fly som skulle ta oss videre til Zanzibar, yay, 4 timers venting når klokken er 03:15 på natten. Da hadde jeg ikke sovet mer enn 10 minutter. Klokken 07:00 gikk neste fly og jeg fikk et privatfly som tok meg all the way home. Deilig avslutting. Jeg har hatt fri i hele dag og bare ligget på stranden, men i morgen begynner jobben for fullt. Dæven som jeg gleder meg. Beklager sein oppdaten, men Wifi her er en liten motherFu..!

P2284207

Jeg legger med noen bilder fra SnapChaten også fra turen og for dere som følger meg  allerede på SnapChat hater meg sikkert nå, siden det har gått i ett med alle menneskene jeg har møtt på flyet. Jeg elsker SnapChat, sykt moro. Glemte å si det, men jeg ble kjent med en Sheik som sto i heisen, han var vist veldig kjent i sitt land, vi snakket sammen i total 1 minutt fordi da var heisturen ferdig, men jeg må si jeg likte han veldig godt.

Ses i morgen godtfolk.

Bildedryss fra SnapChat, legg meg gjerne til på EspenHilton.

IMG_6216IMG_6209IMG_6211


IMG_6214IMG_6217IMG_6220IMG_6221IMG_6223IMG_6228

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *