It`s my birthday!

PC281725

 God morgen alle sammen, kaffe i sengen er best.

Jeg voknet opp klokken 0500 i dag, sovnet klokken 22:00 i går, så det er da man merker at man blir eldre. Husker tilbake i tid da jeg var yngre og bestemor la seg på denne tiden, old man as!

Denne dagen skal jeg bruke på meg selv med noen timer på trening før kjæresten min kommer hjem, noe jeg gleder meg sykt til og på kvelden skal det bli fest hvor temaet er «Make your own pizza» med venner. Gøy!

Jeg har virkelig sett frem til denne dagen her, livet som en 32 åring er ferdig og har starter dagen med å klappe meg selv på skulderen og takker for året som har vært, føler 32 har vært et greit år hvor jeg har lært masse om meg selv, men ser virkelig frem til et nytt år som 33 og planen min er å kjøre på med TV jobbing, trening og jobber enda mer med min lille hobby som er å ta bilder.

En gave jeg ønsker meg fra alle dere er en stemme på meg som åretsherreblogger og kjendisblogger på Vixenblogawards. Dere kan stemme HER og HER. Da blir jeg super glad og man kan forsatt stemme hver 12 time. Stem, stem på Espen Hilton og gjerne del linken at man kan stemme 🙂

Jeg har lagt meg opp 5 nye prosjekter som jeg skal gjennomføre i løpet av 2015, gleder meg veldig til å sette igang med alt. Håper dere får en fantastisk 28 desember, nå skal jeg gå på trening. Ses snart.Rødbet juice / Redbull / Havregryn med kanel, mandler og en deilig kopp kaffe.

PC281717

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *