Details!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeans / Zara. Jacket / HugoBoss. Shirt / RalphLauren. Belt / NN07.

Hey og hå alle sammen, sava det er deilig å være hjemme for jula.

Jeg har faktisk sove litt lenger enn vanlig i dag, kan sikkert være fordi jeg ikke fikk lagt meg før klokken var type tre tiden i natt.

Planen for dagen er å dra på kaffe i Vennesla sentrum, kjøpe julegaver til kidsa som jeg er verdens beste onkel til og kjøre ned til byen for å trene opp kroppen til juleribba skal ned. Jeg har også bestemt meg for at 2015 kommer til å bli et kick år for kroppen min, jeg bli å legge meg i hardtrening fra februar, ikke januar for da er det allerede for mye på agendaen, men sickspack 2015 here i come.

Vi ses litt senere, ha en tipp topp dag. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *