Streetstyle december!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jacket / BodaSkins. Pants / Zara. Belt / NN07. Shirt / Acne. Watch / G-Shock. Shoes / Stockholm design group. Cap / Primark. Scarf / Cubus. God julekveld fine mennesker. Håper denne tirsdagen har vært fantastisk, selv har dagen min vært veldig okidoki. Fått trent bort 1500 kalorier på Barrys, spist 24 sushi biter, vasket klær og pakket inn gaver. Jeg fant ikke helt det jeg skulle kjøpe i dag så da får jeg ta en tur ut å lete i morgen. Nå venter ingenting på meg, så da tror jeg at jeg vasker gulvet og spiller noen sanger på full guffe bare for å plage naboen min litt, er ikke så fan, så da er det min gave til henne. ( She is not a nice person) Ps: Husk dere kan forsatt stemme på meg hver 12 time som årets herreblogger eller kjendis blogger, da blir jeg glad. STEM HER!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *