Morning bliss in Wien

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen all. Tenk å vokne opp her hver eneste dag til denne utsikten her da? Wow, jeg bare hello and good morning Österreich, let me just have a coffee and look at you for a moment. Da jeg sto opp var så klar for en god treningsøkt, men så kommer jeg til gymmen og der sto djevelen på døren og skrek høy ut «Under construction» Jeg tenker FUCK OFF! Her sto jeg helt klar så hva gjøre jeg nå? Jo, tok en situp og gikk å spiste frokost. Nå er jeg mett, full av energi og klar for å se Wien by, aldri vært her før så dette blir helt knalert. Kl 13:30 er det workshop med Olympus så nå blir det litt shopping. Ses snart folkens. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *