SonyLive14

PB260108

 God morgen alle sammen. I går tok jeg turen til Sony Live 2014, deilig å endelig få opptre med bandet mitt TNBB (The naked ballerina band) Jeg hadde redigert alle bildene og var så fornøyd, men de redigerte ble borte, så da blir det litt små klikkings her kjenner jeg. #NOFILTER. Nå skal jeg kaste meg litt rundt her, bizzy day. Vi ses litt senere. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Glenn var med og han synes selvsagt at live performance min var helt utenom det vanlige. Nå venter jeg bare på å bli signert med Sony. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ikke noe som er bedre enn å slappe av backstage i badekaret etter en live performance.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *