FACE IT!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God kveld folkens, håper alt står bra til. Jeg kom nettopp inn døren, kald som pokker er jeg nå. Sava for et vær det er ute. Jeg har vært på et spennende tv oppdrag i hele dag. Nå har jeg fått kastet middagen i kjeften og skal sende ut en del mails, men før jeg begynner på det kan fortelle at huden min produserer veldig mye fett, yes FETT! Jeg hadde fått en invite til å komme bort på Høyer klokken 17:00 for da skulle jeg få ta en hudanalyse. Da kom de frem til at huden min faktisk produserer veldig mye fett, noe som selvsagt er bra og som mann hadde jeg en bra hud med litt minus her og der, men sånn er det jo, har jo levd noen år. Planen min nå er å stikke opp til Isabella på Elite helse og gjøre noen spennende ting for huden. Ikke sånn harry botox crap eller løfting her og der, men skal ta litt laser for å ta bort røde prikker som vi mennesker får nå vi blir eldre. VI  sjåast litt senere, nå er det mail time 🙂  

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *