We are here!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God søndagskveld. Da har jeg nettopp vært å gått i fakkeltog mot mobbing, en sak som står meg veldig nært. Jeg merket det var veldig tøft og trist å høre mammaen til Odin snakke. For en dame og for et forbilde for oss alle sammen. Så mange som hadde møtt opp til å gå i dette toget, men det kunne vært så mange flere. La oss nå ikke la en slik viktig sak gå i glemmeboken om 14 dager. La oss holde denne saken varm, vi har alle et ansvar for å ta vare på hverandre og kjempe mot mobbing. #MOTMOBBING #WEAREHEREAGAINSTBULLYING

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *