Wild night out in Berlin

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God lørdags kveld folkelinuz! Tenkte jeg ville vise dere litt bider fra eventen Kaja og jeg var på i går med skomerket Zink. Syk fet location å ha en event på. Jeg har faktisk aldri opplevd en «Live» boksekamp før, gjett om jeg jeg skal oppleve dette igjen a? Nope! Det er ikke helt my kind of sport. Veldig topp med nye bekjentskap da. Tusen takk for festen, nå skal jeg legge meg godt i sofaen og kløyve et stort glass med Pepsi Max. Nam, nam og jippi det er lørdag. Vi ses litt senere.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar