Off to Berlin

God morgen alle sammen.

IMG_6827

Shoes: Sign/ Jeans/ Diesel. Jacket / MQ. Shirt. RalphLauren Da er baggen pakket og jeg er klar for tur med Zalando. Jeg reiser til Berlin sammen med Kaja og hun har jeg faktisk møtt på fest en gang i ca 30 minutter, så dette bli kanon bra. Vi skal på «sko fest» event med Zalando. Gleder meg masse for jeg har alltid vært en stor fan av Zalando og av skoene dem selv lager, merket heter Zign.  Jeg tar med bloggen vår og forteller om reisen. Berlin ass, jeg digger den byen. Jeg var på lansering i går på Gimle parfymeri, fordi Tom Ford har endelig tatt turen til Norge, og den mannen lukter akkurat sånn som en mann skal lukte. Jenter evt gutter om dere er (gay), disse parfymene må dere kjøpe til mannen deres, sava! Jeg mener virkelig SAVA, what a man and what a smell. Om dere ikke er gay, da kan dere bare kjøpe den til dere selv og krysse fingrene for at dama i baren går på en Tom Ford «smell» den kvelden 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne er utentvil den beste for meg, Tom Ford Tuscan Leather. Anbefales på det sterkeste. Perfekt julegave nr 3. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *