Selected by ME

10547982_10152975134293273_8593588121700438870_o

God mandag flotte gutter & jenter. Da var Selected by ute i butikkene i hele Norge. Jeg er så stolt som får være den eneste gutten i hønsegjengen som er ambassadør for Specsavers. Sammen skal vi fire bloggerene lage litt magi. Håper og ønsker dere alle blir med på dette gøye samarbeidet. Første stopp oppgave nå er å samle inn masse briller som skal på på en lang flytur til Tanzania. Nå gjelder det Norge, la oss hjelpe dem med å få synet sitt tilbake. Mer info kommer snart.

selected_by_collection2014_979x311

– Helt siden barneskolen har jeg måttet bruke briller. Da var brilleslange et mobbeord, men i dag er brilleslange et trendy ord om du spør meg. Jeg har alltid vært stolt av å bruke briller. Ikke bare ser jeg bedre med dem på, men jeg føler meg faktisk sexy med briller. Det deilige med Specsavers er at alle kan føle seg litt mer sexy til en rimelig pris, og et superkult design. Briller for meg har blitt et samleobjekt, jeg får ikke nok! Mulig jeg er en tynn utgave av Elton John uten stemme.

unnamed

Vi ses om noen timer, for å si det sånn, så ser ikke tryne mitt ut slik det gjør på disse bildene i dag. Nå skal jeg skrubbe, kaste meg i badstuen og trene hele kroppen. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *