New in this fall

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jacket¦BodaSkins. Jumper¦Only & Sons. Hat¦H&M. Jeanse¦Diesel. Shoes¦Roots. Shirt¦RalphLauren. God morgen folkens og endelig var vi på tirsdag, bare noen dager igjen til lørdag, neida. Håper dere får en fantastisk arbeidsdag, det skal hvertfall jeg ha, pluss at det blir selvsagt trening snart. Jeg skal kjøre en time med cardio, løpe 1 mil denne tirsdagen og knuse litt magefettvetterpå, må bare drikke opp kaffen min.  Senere blir det monopol kveld med gjengen og en deilig middag. Vi ses om noen timer. New in the closet this fall is the jacket from BodaSkins and jumper from Only & Sons. I really love this jacket and together with this jumper everything pops 🙂 Just the way i like it.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jakken og genseren er shoppet sist uke. Jeg har en ting for detaljer på klær, jakken og genseren sammen funker fet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *