Friday outfit

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hat/Zara. Shoes/Zalando. Chinos/Carlings. Jumper/ Only & Sons. Glasses/Specsavers. Jacket/ Hogo Boss. Shirt/ RalphLauren. Happy fredag & weekend people. Da var castingen for denne uken levert, klapp på skuldrene så langt. Har nettopp kommet inn døren igjen, men skal igrunnen bare kaste meg rundt her for nå skal jeg på middag med H&M. Ganske moro faktisk siden jeg har tilbrakte 7år på H&M. Jeg har jobbet innen alle felt der tror jeg, avdelingsleder/ morsom kassemann/ VM og har faktisk vært med å bygd opp en hel butikk. Stolt av den jobben jeg gjorde der assår. Nå løper jeg i dusjen, snakkes om litt folkens!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAcollagesjoOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *