Home casting office!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen folkens, Det er faktisk litt luksus og stå opp kl 08:00, skrive dette blogginlegget og fortelle at jeg starter på jobb om en time, men skal sitter på kontoret hjemme og gjøre casting resten av uken. Elsker å drikke min egen alt for sterke kaffe, (som alle klager på) høre litt på radioen og virkelig får rynkene til å vokne opp før jeg setter igang med telefonskravling, mails og alt det andre jeg må gjøre. Jeg skal faktisk sette opp en liten fotoshoot hjemme også, for jeg har en kampanje på Instagram som må ut om noen dager, så har lagt alt til rette for denne shooten. Deilig å slippe å ta det ute alene, er så kleint når alle ser jeg står der «all alone» og tar bildene haha. Senere skal jeg til Grønland å kjøpe «stoff», til Halloween kostymen min assår, sykt billig for stoff på de lokale butikkene. Vi ses litt senere, nå skal jeg knærte kaffen min og gå på do, heidå!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *