The big premier day.

10728818_10154747000925517_943421784_n

God fredag alle sammen/ Happy weekend yall. Det første jeg gjør på morgenen er å sette på kaffen, springer for å hente mitt nye oppladet kamera og begynner å leke med det. Jeg kjenner jeg er nesten litt besatt haha. Alle gutter har da et leketøy, noen har ei dame, jeg har et kamera haha. Jeg skal storkose meg hele helgen og bare ta masse bilder. En annen ting jeg må bare fortelle dere om, dette er stort assår. Trine Lise Olsen er en kompis jeg møtte da vi spilte inn Tv-serien «Cruiseliv» som gikk på TvNorge for noen år tilbake. Der pitchet vi tv-ideer sammen og hun fortalte meg at hun hadde et mål hun virkelig ville oppnå, det var å stå på scenen alene i Oslo. I dag har dagen kommet. Hun står alene på Chat Noir med sitt helt egent stykke. Jeg er så stolt og jeg vet jeg kommer til å grine i løpe av premieren, men whatever, det er lov å vise følelser da. Jeg gleder meg så sykt til premieren i kveld. Legger ved et gammelt bilde fra Tv-serien «cruiseliv» nederst.

⇓⇓⇓⇓

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA1191611924

Den folkekjære og rappkjefta standup-komikeren Trine Lise Olsen har hatt eventyrelig suksess med sin forestilling Æ HAR RÆTT på hjemmebane i Tromsø. Siden premieren høsten 2013 har hun spilt for stappfulle hus både på Hålogaland Teater og på turné. I oktober får også Oslofolket muligheten til å oppleve suksessforestilingen da Trine Lise Olsen gjester Chat Noir. Du kan bestille din billett HER.

.webbilder_aeharraett_940x530px_532

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *