Freak Show!

IMG_2393

Oktober er faktisk en av mine favoritt måned, why? Fordi dette er All Hallows Eve også kjent som Halloween. Dette feires alltid den 31 Oktober. Jeg elsker å bli skremt, jeg digger skumle filmer og jeg har en favoritt serie som jeg vil dele med dere, siden det nettopp er den skumle måned vi er i. (er helt besatt av den)

IMG_2388IMG_2472

Jeg er kommer til sesong 4 og episode 3. Denne sesongen heter Freak-Show og er mega spesiell. Skuespillerene er dem samme i hver eneste sesong, det eneste er at dem spiller nye roller og gir oss nye fortellinger. Serien med link finner du helt neders ↓↓↓↓↓ Er du lettskremt, er dette noe du bør se med venner eller kjæresten.

  • Sesong 1:Hunted house 
  • Sesong 2: Asylum: 
  • Sesong 3: Coven: 
  • Sesong 4: Freak Show: https://www.youtube.com/watch?v=eIhmgzmLEtY Gå inn HER og skrem deg gløgg ihjel 🙂 Happy Halloween folkens. Nå skal jeg komme meg avgårde til møter, vi høres senere aiit!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *