Working class hero.

IMG_7675

Jumper/NN07. Long-shirt/ River Island. Jeans/ Diesel. God morgen happy clappers. Sitter her og drikker morgenkaffen og går over tmeplanen for resten av uken. I dag har jeg pitch møte med min bedre halvdel som er hakket smartere enn meg haha. Jeg elsker mennesker som er super raske i tankegangen og morsome samtidig. Pitch møte er en tv-serie vi jobber med, alt har gått i boks, men vi bare utvikler den litt videre for vi to er perfeksjonister av natur. I morgen har jeg fotoshoot, så et møte med de råeste kamera menneskene fra Olympus Norge, det ser jeg virkelig frem til. Fredag skal jeg på premieren til min aller beste standup/skuespiller kompis Trine Lise Olsen . Sava, jeg er så stolt av henne. (Lik gjerne siden hennes på facebook for updates) Vi møttes første gang da vi spilte inn tv-serien Cruiseliv som gikk på TvNorge for noen år tilbake, og på fredag står hun helt alene på Chat Noir. Kan ikke si annent enn at jeg er verdens stolteste kompis. Vi ses snart.

IMG_7665IMG_6827

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *