The Ironi

IMG_5990Hola at ya funny people. I love the spa & a good pool. Er det en ting jeg elsker så er det folk som tar ironi og sarkasme. Joan Rivers var en av mine favoritt damer under denne kategorien. Men det jeg skal frem til her er at Pam Ann kommer snart til Oslo og dette er et show du burde det om du liker frekk og sarkastisk humor. Jeg skal så sitte på første rad med et glass hvit i hånden. Men liker dere ikke henne så sjekk ut Kathy Griffin, assår jeg dør nesten litt hver gang jeg ser disse showene. Mine IDOLER. Take a look at the videos of two of the funniest ladies ever, i love a good woman with a heart of sarcasam 🙂 Kathy, Pam, Joan there is just so many quick and hilarious ladies. Have fun watching :=)

https://www.youtube.com/watch?v=yRtknfh6djE Ha en god latter folkens.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *