E.H

IMG_7244

Jeg digget disse to E & H, i want them. God kveld godt folk og for en dag det har vært. Hundevakt, bootcamp og vært å plukket masse fine ting fra lageret mitt som jeg skal selge på Lørdag sammen med Marthe, Celine, Silje og Sara. Det blir masse kult til damer fra dem og mye kult herre fra meg. God kombo det. Ellers hva er vel bedre enn å ta seg en kveldstur, sette seg på kaffe og lese en bok. Det er hvertfall noe jeg liker nå på høsten. Det eneste denne plassen trenger er faktisk god kakao, tror den beste kakaoen man kan få lager man selv. Ps: Se skjerfet mitt lyse opp i mørket. Mr. Dog walker takes a brake to read a book at the nearest coffee shop, i only got a hot cup of chocolate, but it wasn’t really all that. I think the best one you just make at home. You know, like granny once did it 🙂 I see ya all tommorrow now I’m of to get some sleep. Ps: Look at my scarf in the dark, so cool.

IMG_7249IMG_7252IMG_7254

IMG_7257IMG_7277IMG_7276

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *