jeg sjekker inn på Love Island med et hemmelig oppdrag

ANNONSE

Ja, da sjekker jeg inn på Love Island her i Spania, og det føles helt fantastisk, hver fall siden jeg kommer inn med en super duper morsom oppgave til den fantastiske gjengen.

Jeg sjekker ikke inn som en deltaker, men som personlig trener for å vise hvor lett det faktisk kan være å trene på 15 minutter, hvor du kan oppnå resultater uten å dra på et treningsenter. Jeg har valg favoritt programmet til en av mine lesere som i mange år har slitt med ME og i dag gjør hun dette programmet hver eneste dag, noen ganger alene, og noen ganger sammen med ungene sine, hvor fantastisk er ikke det?  Bestekompisen min Lene Orvik bruker dette når hun er på reisefot slik at hun kan få inn en god økt mellom slagene, for dette programmet kan du faktisk gjøre hvor som helst i verden, og det er gratis!  Alle har vel 15 minutter?

Sjekk ut videoen HER!

SLIK ER PROGRAMMET:

 • 20 sekunder – høye kneløft
 • 40 sekunder – stående squads med flaske
 • 20 sekunder – mountain climbers
 • 40 sekunder – stående squads med flaske
 • 20 sekunder – burpees
 • 40 sekunder – stående squads med flaske

Gjør totalt fem runder, totalt 15 minutter – hvor du kan få en forbrenning på opp i mot 18 timer. Helt sjukt bra innsats fra denne herlige gjengen. Gleder meg til fortsettelsen.

Nå er det bare noen uker igjen av Love Island sesong 1 her nede, og du kan se det på TV3 hver eneste dag klokken 21:30, og på Viafree, og Viaplay. #drømmejobb #mylifeinspain

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 kommentarer

 1. Det er kjekt at en ME syk kan gjøre dette, men for alvorlig syke ME pasienter er dette farlig å anbefale. Ville bare gjøre deg oppmerksom på dette. Her er en link som sier litt mer utfyllende hva det går i. Ville bare gjøre deg oppmerksom på dette for vi ME syke kjemper en tung kamp for med folkeopplysning fordi sykdommen fremdeles innehar så my stigma rundt seg. Altfor lite penger er investert til forskning. http://www.me-foreningen.info/om-me/behandling-og-pleie/symptombehandling-kosttilskudd-mm/trening-og-fysioterapi/

  1. Espen Hilton

   Hei 😉

   Det forstår jeg kjempe godt, og man skal ikke tulle med ME pasienter, når har det seg slik at hun her var alvorlig syk, men etter noen år med små steps iform av trening har hun nå klart å komme seg ditt at hun gjør denne hver dag. Men alle er forskjellig, og det skal man både respektere og ha forståelse for, jeg bare syntes dette var en veldig hyggelig historie å dele på hennes vegene. Beklager om det ble misforstått annerledes.

 2. Lurer på hvor mange kcal man forbrenner av denne økta?😃

  1. Espen Hilton

   Det kan jeg ikke svare på – men jo hardere du jobber, jo mer forbrenner du