KRF gjør som Donald Trump å legger hjernen igjen i dusjen før de går på jobb!

Jeg har aldri vært en person som engasjerer meg i politikken slik som mamma gjorde når vi var små. Hun reiste land og strand å kjempet for det hun trodde på, og jeg husker jeg synes hun var den tøffeste dama i heile verden, min mor liksom! En gang kom hun hjem fra Oslo, da hadde hun fått autografen fra statsministeren til meg. Er dere klar over hvor stas det var for en som drømte om å stå på scenen og snakke!? ha ha. Made my year faktisk.

Mamma er fortsatt en dame som står fast på hva hun mener, med mindre jeg er hjemme da, diskuterer med henne og overbeviser henne om noe helt annet. Det er nok fra henne jeg har fått min stahet og trangen til å si fra hva jeg føler og mener når det kommer til menneskerettigheter og kampen for at alle mennesker skal ha like rettigheter uavhengig legning, rase. Jeg har ingen problemer med å ta opp kampen for noe jeg tror på. Jeg, på lik linje med mamma står for det jeg mener. Og la meg gjøre det klokkerent for dere, jeg gir meg ikke uten en kamp!

En ting som fasinerer meg med mennesker er at de skal ha meninger på hva som er rett og galt når det kommer til dette med legning. Kan Morten få barn med Frank? Kan Lisa gifte seg med Randi? Ja, er i grunnen svaret på begge disse to spørsmålene, men så er det en del heterofile mennesker som mener at de ikke er riktig.

Og da spørr jeg meg. Hva i alle dager er det som ikke er riktig ved det? Hvilken fasit har disse bedreviterne lest som jeg ikke har lest? Er det fordi det står i denne vintage boken også kalt Bibelen som dere velger å leve etter?

Jeg synes det er fasinerende at noen i det hele tatt ønsker å leve etter en bok, men jeg dømmer ikke, og skal jeg være helt ærlig så bryr jeg meg fint lite om hvordan dere ønsker å leve. Det viktigste er at dere er lykkelige på lik linje med andre mennesker. Lykkelig er en fin ting dere, tenk om alle kunne få den muligheten uten å bli tråkket på, dømt eller sett ned på fordi det ikke passer inn i deres syn på livet. Jeg skjønner ikke hvorfor dere skal bry dere om hvem hun elller han bor med og er lykkelige med. Mennesker ass, skal faenmeg legge seg borti alt.

Naboen min er alene mamma med tre barn, hun gikk fra mannen sin og tar i dag vare på alle barna sine helt alene. Jeg ser på henne som rå tøff mamma, mens noen er på henne som ei tøs fordi de dømmer ut i fra hennes livssituasjon. En privat situasjon de faktisk ikke vet noen ting om, det er jævla trist spør du meg.

I fjor sommer gikk Knut Arild Hareide i homoparaden og lovet å legge vekk kampen mot ekteskapet. Et år senere og noen % mindre likes og følgere har Krf i Møre og Romsdal fremmet forslag foran KrFs landsmøte i Trondheim til helgen om å stramme inn igjen partiets syn på at homofile par kan inngå ekteskap og slå fast at partiet skal jobbe for å reversere den nye loven som kom i 2009.

– Vi vil tilbake til den ekteskapsloven vi hadde frem til 2009. 

Er det en spøk? Kanskje de har en annen form for aprilsnarr i Møre og Romsdal! Hvilket parti jobber i grunnen baklengs i 2017? Jeg vet Donald Trump gjør dette i USA, men har ikke hørt om noen i Norge før nå.

Det er det heterofile ekteskapet som står seg best når det gjelder samlivsbrudd, sier Reiten

At man i det hele tatt i 2017 referere til kjærlighet mellom to mennesker om hva som er best og ikke best i ettertid er for min del veldig sjokkerende.

Norge er et lite land som har sine fordeler og ulemper. Men i denne sammenhengen skal vi være enormt glad for at Norge er lite og et budskap kan spre seg kjapt. Jeg vil ikke, og jeg nekter å bo i ett samfunn hvor mange av de jeg elsker ikke kan få leve ut livet sitt fult og holdent. Jeg vil nærmest dra det så langt å si at jeg forventer at du som min følger er med å spre dette budskapet.

SÅKLART skal homofile gå gifte seg!

SÅKLART skal vi respektere mennesker hvis de respekterer oss!

SÅKLART SKAL VI sammen få en slutt på fordommer!

FOR VI sammen, vi skal være stolte av å være fargerikt land som kommer i alle former, kulturer, religioner, legninger og størrelser.

Kjære medmennesker, kjærlighet er for alle! Den strekker seg så mye lengre enn en bok som kommer fra et utdatert forlag.

Del gjerne innlegget hvis dette også er en hjertesak for deg.

Kyss, klapp og klem fra meg.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Ann-Helen

    Selvfølgelig skal de det. Jeg klarer virkelig ikke å forstå andre som mener noe annet. Godt og viktig innlegg