Velkommen til postkontoret på Tøyen!

Glad påske lørdag fine mennesker.

De fleste er på fjellet og nyter påskesolen mens vi i Osloby koser oss med kulden og drittværet, men humøret er alltid på topp hvertfall når man skal ut på pizza safari med kompisene sine. Jeg har en ting for hamburgere og pizza, og siden jeg bare spiser dette en gang i uken skal det være kvalitet på denne maten.

Postkontoret på Tøyen torg lager kanskje en av Oslos beste pizzaer, men de har så mye mer å tilby også. Alt fra konserter til quis, og føler du for å ta med familien på en hyggestund, da er dette plassen. Sett av to til tre timer. bestill noen digge pizzaer og finn frem favorittspillet som du kan låne mens du er her.  Min favoritt pizza er nummer 12 uten oliven med hjemmelaget dressing ved siden av, favorittspiller er Tinder, med det er en egen app. Ha ha.

Har du lyst å sende et postkort hjem til familien og fortelle hvordan du har det, no stress. Her får du kort og kan sende en morsom hilsen hjem. Det er latterlig koselig spør du meg.

Mulig noen av de som jobber der ikke alltid er super glade på jobb, men om du overser det så kommer dere til å elske postkontoret på Tøyen.

God fornøyelse folkens!

Cin Cin Pizzeria på Bislett åpnet dørene for første gang i mai 2007. Siden da har Cin Cin fått flere gode anmeldelser og er blitt kjent for å være blant de som serverer Oslos beste italienske pizza. Med egen deigoppskrift, marinader, tomatsaus og rømmedressing, sammen med ferske råvarer, skaper Cin Cin denne unike smaken. I 2011 vant Cin Cin Norgesmesterskapet i italiensk pizza og samme år åpnet de restaurant under Bislet Bad med områdets største uteservering. I 2012 ble Cin Cin kåret til byens beste under en konkurranse i Mathallen i Oslo.

I løpet av høsten 2015 åpner de også kjøkken i Oslo sentrum og kjøkkenet til den nye restauranten Il Vero i Oslos ferske paradegate ved operaen i den norgeskjente barcode-rekken. Cin Cin samarbeider med www.kulinarisk.no og www.pizzaskole.no hvor de tilbyr et bredt utvalg av oppskrifter, tips og råd til hvordan man lager italiensk pizza hjemme. Cin Cin driver i dag kjøkkenet til bl.a. Patio Restaurant på Bislett og utestedet Postkontoret på Tøyen.

Vi ses på snapchat og instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *