Slik forbrenner du ekstra på trening

unnamed-74

Happy easter guys!

Vi nordmenn burde vinne en pris med måten vi virkelig kjører på med avslapping i denne høytiden. Jeg elsker påskefjellet, sol og en iskald Corona light i hytteveggen, men i år har jeg jo kjøpt meg ny leilighet midt i byen som har en balkongen så høyt oppe at om du lukker øynene kan du nesten føle at du er på toppen av fjellet. På denne balkongen må man ha på seg solbriller fra tidlig på morgenen og faktor 30 er et must, det brenner.

Nei, denne påsken blir jeg i byen og skal styre med å komme meg på plass i mitt lille «penthouse», men lørdag tar jeg en liten kjøretur til København tenkte jeg, blir dere med? Jeg trenger å høre litt dansk folkemusikk igjen, mamma er dansk så dette ligger i blodet mitt folkens!

unnamed-75

Sko – Zara. Skinn jakke – Zara. Jeans – Ellos. Denim jakke – MQ. Jumper – ulvang

unnamed-78

Favoritten med bypåsken er trening, alle er bort og du har alle maskinene for deg selv. Jeg har time med Stian nå klokken 13:00, på med Nika. I dag skal armer og bryst få kjørt seg, vil du brenne litt fett etter en god økt kan jeg anbefale dere å løpe 20 minutter etter hver styrkeøkt. Funker som bare pokker!

unnamed-73

Ses på insta & snap @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *