Velkommen til Mijas!

unnamed-117

God mandag fine mennesker.

Et av de vakreste stedene i spania er Mijas, en liten «landsby» oppe i fjellene. Når du kjører på hovedveien og ser opp mot fjellet ser du denne lille hvite landsbyen skinne som en eksotisk perle, neida, kanskje ikke perle, men vakkert er det. Det tar 25 minutter å kjøre hit med leiebilen, og det kan være litt vanskelig å få parkering fordi det er så populært her. Når du endelig får kastet bilen fra deg og du setter beina i tredje gir vil du føle du er ankommet Hellas og Mauritius, sykt vakkert og alt for mye spennende å shoppe.

Dette er også en perfekt plass for dere som er i et forhold og vil skru på romantikken litt i vakre omgivelser.

unnamed-113

Mijas er faktisk en kommune i provinsen Málaga og er en av Spanias desidert største kommuner. Kommunesenteret heter Mijas Pueblo.

Shoppingen er moro her fordi de selger så mye dilldall som ingen av oss virkelig trenger, men som vi alle handler uansett. Jeg fant en kaffekopp til 210 kroner og den var sykt fin. Jeg kjøpte den ikke fordi jeg har laget meg et reisebudsett, men makan til kopp, kjenner jeg angerer veldig faktisk. Mia kjøpte en rumpetaske og noe annent tullball.

Ta gjerne med dere badetøy for I kommunen finne dere blant annet badestedet La Cala de Mijas og det mer industrielle området Las Lagunas. Disse har ikke vi fått sjekket ut enda, men vi stikker muligens ditt en tur i kveld, keep yall postet…

unnamed-115

Gjennom denne blå kikkerten kan du se alle som er på Tinder i nærheten også, neida!…. (iwish)

unnamed-116unnamed-118unnamed-119unnamed-109unnamed-110unnamed-111unnamed-112unnamed-105

Jeg har virkelig blitt begeistret for vakre fliser i det siste, mye mulig siden det er dette jeg ønsker å ha på kjøkkenet mitt i den nye leiligheten. Er de ikke vakre? Jeg vet ikke om åtte euro er billig for en flis men fine er de uansett.

unnamed-106unnamed-107unnamed-108unnamed-120

Vi ses på snapchat & Instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Hvem er egentlig Mia? ahha

  2. Nydelige fargerike bilder 🙂 Kos deg på tur med Mia 🙂

  3. Hei Nina 🙂 Mia er en liten fugl som også går under navnet solstråle. Du finner henne i baren, på Gina Tricot eller i billigkroken på Ikea. Haddi. Klem fra Mia