DETTE SKJER PÅ DATEFRONTEN I 2017

p6123091-768x1024

Det er søndag og hun ligger på sofaen å funderer over kjærligheten.. her ligger hun å ruller i cheese doodles og brus, så nettopp en hjerteskjærende film på netflix. PS I LOVE YOU. Ahh tenk å ha en kjæreste som elsker deg SÅ HØYT! Kommer det noen gang til å skje meg?

Hun har en følelse at alle hun møter kun vil bruke og kaste henne.. nei, det må være sunday blues som snakker i hodet hennes.

Hun åpner Tinder. Det KAN jo være at noen vil gå ut å ta ett glass vin idag, snakke om livet, bli kjent med henne, le av vitsene hennes.. Hun var litt aktiv på Tinder for ca en mnd siden, men som alle vet så er jo Tinder mer en sport enn en sjekkearena.. man får match, men skriver ikke. God forbid at du faktisk sier hei til denne jenta du nettopp matchet med!

Ok hun skriver til et par match som hun enda ikke har snakket med.

«Hei du.. nå er det vel kanskje på tide med et lite hei eller? Haha»

Okei bra, sjarmerende, kort og matcher det glade bildene på profilen hennes.. det går fem minutter og sjarmøren svarer:

FotorCreated

OKEI LAMIN!!! Jeg tror ikke hun så VELDIG interessert i å få rompa si revet opp. Det krever utallige timer på legevakten, Hun må sy sting og kan mest sannsynlig ikke sitte på rompa i ukesvis.. Det er ikke kult å bruke sykemeldingen på sånn! 

Hva har skjedd med datingen? Hvor er respekten. Jeg skjønner at 50 shades of fun kan være moro, men det må da kunne snakke til mennesker på en annen måte enn dette? Skal man ha sex  på første date?

Mormor fikk kjærlighetsbrev tilsendt fra morfar når han var i militæret. Han skrev dagbok om hva han gjorde, hvordan dagene var og hva han ønsket for dem i fremtiden. Han sendte telegram til sin kommende svigerfar for å spørre om tillatelse for å gifte seg med sin livs kjærlighet. De lever fortsatt i dagens samfunn og er lykkelig gift! Morfar.. har du noe du ønsker å si til Lamin?

Morfar kan ikke engelsk så han ser på meg som et spørsmåltegn «Jeg ser ikke helt problemet, han ba henne vel bare med på en kopp kakao i påskesola som enhver mann ville gjort til en vakker jente som henne?»

[/kc_column_text][/kc_column][/kc_row][kc_row][kc_column width=»12/12″ _id=»286902″][kc_column_text]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *