DU ER DEN JEG SKAL VÆRE SAMMEN MED RESTEN AV LIVET!

untitled shoot-005-7

Har du noen gang tenkt på at det er en der ute som ikke vet at han skal bli sammen med deg en dag, gi deg barn, sette en ring på fingeren din og gi deg løftet om evig kjærlighet. Idag våkner denne personen, går ut av senga, ser seg i speilet å rufser til morgenfrisyren, børster tenner, setter på kaffekokeren, sender en melding til en kompis om å gå på cafe. Personen kler på seg skjorta, spenner fast beltet i speilet, gir seg selv et lite smil og går ut døra. Bussen kommer og denne personen går på, setter seg vedsiden av deg, gir et vagt smil, trykker litt på telefonen og går av på neste stopp. Rett til cafen for å møte kompisen over et par pils. Du går av et par stopp etterpå for å gå på butikken å kjøpe tacoen du skal lage for vennene dine ikveld. Denne personen avslutter pilsrunden med kompisen, går hjem, legger seg i sofaen å setter på netflix. Du hopper i dusjen vel hjemme i leiligheten og gjør deg klar for Margaritakveld. Han våkner brått av høy musikk i filmen, fumler seg til senga å legger seg. Du fortsetter festen og ender opp ute på byen. Han snorker og er ulykkelig uviten om at idag.. på bussen.. så smilte han til det som skal bli hans fremtidige ektefelle.

untitled shoot-004-7

Ukene går.. han jobber, reiser litt, henger med kompiser, flørter med damer i baren.. Du trener, jobber og gjør dine daglige rutiner. Helt til en dag, to år etterpå, så har dere to helt samme planer. Dere skal gå på tur i marka, samme sted og du skal miste vannflasken din rett foran beina hans. Han er den som plukker den opp og begynner å flørte med deg. Du er den som tar den flaue avgjørelsen om å spørre om nummeret hans. Idag vet du ikke at dette kommer til å skje, men om to år og tre måneder så har dere blitt i et forhold, og om tre år så er dere på ferie i Cape Town, om fire år venter dere barn.

untitled shoot-007-5

Så tenk på det neste gang du er i litt dårlig humør på bussen. Det kan lønne seg å smile til sidemannen, plutselig helt uten at du vet det så kan dette være personen du skal spandere resten av livet ditt med. En liten tankevekker på en snøfylt søndag. Tygg litt på den du.

untitled shoot-006-4

Vi ses på snapchat & instagram @Espenhilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Ååå, jeg elsker å smile til fremmede. Kanskje jeg allerede har gitt et smil til han som en gang skal bli min? For en utrolig vakker tanke å få på en søndagsmorgen. Takk, Espen ❤️ Smiler nå, jeg ☺️

  2. Kjersti

    Du e nå vel go Espen ❤ Ha ein fine søndag, for d fortjene du virkeligt

  3. For et fint blogginnlegg, satt å smilte mens jeg leste. Det var en koselig tanke!

  4. Anne Vinnes

    Smil til verden og verden smiler tilbake er mitt ordtak på face

  5. Åh, Espen! Tusen takk ❤️ Dette hjalp på en «tror-jeg-kommer-til-å-være-singel-resten-av-livet» jente! Du fikk meg til å snu tankegangen min nå.. Tusen takk 🙂