Du må ikke bruke penger på trening!

p8250560-1024x768

Hallo i luke 21!

Nå er det rett og slett bare noen dager til hele Norge skal begynne på sin årlige slankekur, slutte å røyke og begynne på de nye målene sine for 2017. Jeg elsker holdningen, digger målene, men hater at 90 % av menneskene gir opp i løpet av februar.

Kroppen og utfordringene er som å starte en ny bedrift- Resultater kommer ikke iløpet av noen dager. Vil du ha resultater, da må du jobbe for dem også.

Det er fakta faen! Folk orker ikke, unnskyldninger kommer tilbake og du, ja, du er sliten for det har tross alt vært jul, du har barn og mannen må ha middag når han kommer hjem fra jobb. Jeg sier FUCK IT!

Vi har alle 15 minutter til oss selv hver eneste dag. Du velger selv om du vil bruke de 15 minuttene på deg selv eller ligge på sofaen å se Grace Anatomy sesong whatever! Og mannen kan lage sin egen middag og se etter kidsa, han har vært med å produsere disse krabatene. It takes two to tango, eller som de kaller det på engelsk: Teamwork.

Dette hører jeg ofte:

Det tar over 15 minutter for å komme seg til treningsenteret, så der gikk de minuttene Espen. Jeg sa aldri at du måtte bruke penger på trening. Kroppen din kan brukes gratis, alt handler om kreativiteten din, så treningen kan du gjøre hjemme.

p8250549-1024x768

Mitt beste tips er sofatrening. Den finner du HER!

Men det finnes utlige måter du kan trene kroppen på hjemme, og det er GRATIS og 15 minutter er nok.

Vi ses på snapchat @EspenHilton & Instagram EspenHilton.

Bid LoVe!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *