Det der var jo ikke Elisabeth Andreassen!!!!

unnamed-6

God morgen og glad mandag folkens.

Det ble det ingen pokal på meg i går, men det hadde jeg ikke forventet heller. Helt ærlig så trodde jeg det var Kristin som skulle stikke av med serien denne gangen med tanke på hvor mye bra hun har gjort for flykningkrisen Uansett så har dette vært en fantastisk feiring nok en gang med alle de «ekte» vennene mine.

Jeg hadde fire dates for kvelden! Martin og jeg møttes opp tidligst, mens Caroline var på rommet og presset ut melkesprengen for alle pengene, så kom Mia tuslende inn døren 16:50 fordi hun var gira på livet og gratis alkohol.

unnamed-5

Det er så utrolig morsomt med slike fester. Der står jeg med Jack & Jones dressen min (sponsetfra2014) og føler at jeg ikke helt passer inn blandt de celebre gjestene, champis flaskene og alt som skjer på den røde løperen, men så slutter jeg å tenke for mye på det, og ser på alle menneskene som om de er en del av poker laget mitt, og jeg taper aldri poker!

Elisabeth Andreassen kommer gående mot meg. Ok! Hallo, hun kan lissom hele La det swinge utenat! Jeg er FÆN! Nå kjører jeg på tenker jeg.

Espen: HEY BETTAN! Går det bra?

BETTAN: Hei…..DU!? ( hunvetikkehvemjeger) Her går det fantastisk.

Espen: Håper du vinner neste gang, Stå på, du kan dette med å skrive altsår!

Bettan: ?! Øhhh tack så mycket……..

Så går hun videre og jeg tenker, fett, Det gikk jo lett. Der snakket jeg med en kul kollega. Kanskje jeg skal nå gå å finne Jan Thomas og høre om han vil henge en dag siden jeg er så veldig in the poker game her og nå. Kul og relax, det er Espen det.

MEN så går det et sekund og jeg bare FAEN! Det der var jo ikke Elisabeth Andreassen!!

Det var Mia Gundersen! FEIL DAME! HÆLVETE!

Og Elisabeth Andreassen var jo ikke nominert til noe i år uansett! Hva holder jeg på meg? SKYT MEG!

unnamed-4unnamed-3unnamed-2unnamed
007b428da1cf06ae50c47d7500b914eeBildet lånt av VG.NO. 

Nå skal jeg kaste i meg litt kaffe og komme meg avgårde til Tv-Norge. Work, work, work. 
Men vi ses på snapchat@Espenhilton enn så lenge.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *