Ikke planlegg livet. Du skal kjenne på frykten!

14886138_10157598889995517_63820534_n

God morgen dere og glad lille lørdag.

Jeg tror de fleste sliter med å få i seg riktig mat fordi man ikke er så veldig flink med planlegging. Nøkkelen til alt er planlegging tror jeg. Jeg har hvertfall blitt veldig flink med dette når det kommer til trening og mat.

TIPS:

Jeg skulle på trening, men dagen før gikk jeg ned til butikken og shoppet avocado, laks og spelt lomper. Da viste jeg at etter trening vil det ta meg toppen 15 minutter og maten er ferdig. Jeg kunne fått tre speltlomper ut av denne menyen, men valgte å lage to. Sulten han Espen.

Hva fikk jeg gjort mens laksen gjorde seg klar i ovenen?  Jeg fikk dusjen, tatt oppvasken og jeg fikk kledd meg til dagens jobb. Alt dette på 15 minutter og etterpå satt jeg der og bare, READY!

Totalprisen på denne maten ble 60 kroner. Det er ikke mye for en person da!

14875135_10157598889905517_1296268662_n

Så folkens! Planlegg, og ting blir så mye bedre. Men du trenger ikke planlegge alt. Livet handler om å være spontant også. Og alle vet jo hva som skjer om du og din kjære er litt spontane sammen! Ikke? Vil dere jeg skal forklare?

Spontanhet gjør at vi mennesker ofte blir litt satt ut. Vi kjenner på noe ukjent og det som skjer i kroppen er veldig fint. Man mister litt kontroll, den andre personen må kanskje ta over kontrollen og der sitter du å venter i spenning på hva som skal skje.

Du vet ingenting. Du har gjort noe spontant og du kjenner en følelse av lykke. Hvor digg er ikke det? Nesten som å være litt forelsket igjen og ingenting slå den følelsen der ♥

Oppsummert:

Planlegg maten og treningen din.

Ikke planlegg livet. Du skal kjenne på frykt, glede og lykke i et og samme øyeblikk. Da lever du!

Når var sist gang du kjente på adrenalinet i livet ditt? Er det lenge siden? Gjør noe med det NÅ!

14875084_10157598890015517_1707351698_n

Håper dere legger inn en stemme på bloggen min som årest blogger HER. Bare noen dager igjen til søndag og jeg trenger stemmer for å vinne.

Ses på snapchat @EspenHilton og om dere har kjøpt boken min, send meg gjerne bilde på snapchat. Jeg tar vare på alle sammen. Sykt gøy å se dere elsker boken.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *