ÅRETS BLOGGER!

1964844_10153867088270517_1371721672_n

God tirsdag dere.

Tenk at jeg har fått denne store nominasjonen som årest blogger 2016 på kjendisgallaen denne søndagen. Jeg synes det er sykt fett og det tar jeg ikke for gitt.

Så nå skal jeg legge fra meg alt av jantelov som finnes i kroppen min, uansett om det ikke er så mye igjen av den loven lenger. Jeg kan med hånden på hjerte si at denne prisen ønsker jeg meg mer enn noe annent, og grunnen er veldig simpel.

Jeg har blogger i over syv år og brukt min platform til en plass hvor alle som kanskje føler seg litt «rare» utenfor, som blir mobbet, mennesker som sliter med vekten og kanskje bare trenger en plass hvor de kan finne litt inspo, humor, ærlighet og kjenner på følelsen at vi er alle ok uansett hva ord og tanker andre har om oss som mennesker.

Etter syv fantastiske år med blogging følte jeg det var viktig å få ned mye av det jeg står for ned i Norges historien og derfor ble jeg forfatter med boken SELFIE- Fra mobberoffer til toppblogger.

En mobbe artikkel på nettet går veldig fort bort, men med en bok er historien skrevet ned i historien, og det synes jeg er veldig viktig.

Etter tre dager måtte forlaget mitt bestille opplag nummer to. Da kjente jeg mestringsfølelsen og lykke. Etter den dagen bestemte jeg meg for å gjøre en helomvending på meg selv som menneske.

Jeg har enda ikke fått delt dette med dere, men det kommer etterhvert, og jeg kan nok love at dere blir både sjokkert, motivert og gira.

11150294_10155460781365517_5318614079611832112_n

Denne nominasjonen er tildelt meg og det synes jeg er sykt fett, men vinner jeg så er blir den dedikert til alle der ute som daglig sliter med å ikke ha troen på seg selv og barn og ungdommer som daglig blir mobbet på skolen. Denne prisen står for anti mobbing. Du er god nok uansett hvordan du ser ut.

Ikke la tankene ta over livet ditt. Tanker er bare tanker, de er ikke en realitet.

STEM PÅ ÅRETS BLOGGER HER!

Vi ses på snapchat enn så lenge @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *