Den store SELFIE festen!

dsc08489-kopi-900x598

Glad fredag alle sammen.

På onsdag var den store boklanseringen for #selfie boken min. Dere kan kjøpe den HER!

Tenk at det kom så mange fine og fantastiske mennesker som støtter meg med dette bok-prosjektet. Venner fra god bygda mi Vennesla hadde tatt turen, mine blogg kollegaer stilte opp og alle var der for å feire meg. Det var en veldig rar og god følelse. En helt annen følelse enn da jeg gikk på skolen hvor ingen ville leke med Espen.

Tiden har virkelig forandret seg og jeg kunne ikke være mer lykkelig og bestemt på hvor veien går videre. Mitt mål er bare å inspirere  dere til å bli den beste utgaven av dere selv. Har ikke du troen på deg selv, da har ingen andre heller.

Bildene er tatt av fantastiske Joakim, men måtte også låne noen av kompisen min Voe.

Kompisen min Caroline kunne ikke komme siden hun pumper brysta som en gal om dagen, så da stjal jeg et bilde av henne også.

selfie3

Stort bildedryss fra boklanseringen kommer her.

Håper dere alle liker boken, Dette har gitt meg blod på tann.

dsc08499-kopi-900x599 img_4628 selfie_espen_hilton_1 selfie_espen_hilton_2 selfie_espen_hilton_3 selfie_espen_hilton_4   selfie_espen_hilton_7 selfie_espen_hilton_8 selfie_espen_hilton_9  selfie_espen_hilton_11 selfie_espen_hilton_12  selfie_espen_hilton_14 selfie_espen_hilton_15 selfie_espen_hilton_16 selfie_espen_hilton_17  selfie_espen_hilton_19 selfie_espen_hilton_20  selfie_espen_hilton_22 selfie_espen_hilton_23 selfie_espen_hilton_24 selfie_espen_hilton_25 selfie_espen_hilton_26 selfie_espen_hilton_27 selfie_espen_hilton_28 selfie_espen_hilton_29 selfie_espen_hilton_30 selfie_espen_hilton_31 selfie_espen_hilton_32 selfie_espen_hilton_33  selfie_espen_hilton_35 selfie_espen_hilton_36 selfie_espen_hilton_37 selfie_espen_hilton_38 selfie_espen_hilton_39 selfie_espen_hilton_40 selfie_espen_hilton_41 selfie_espen_hilton_42  selfie_espen_hilton_44 selfie_espen_hilton_45 selfie_espen_hilton_46 selfie_espen_hilton_47 selfie_espen_hilton_48  selfie_espen_hilton_50

Nå skal jeg kommer meg avgårde å plukke opp litt klær som jeg skal gi bort til fattighuset. Dette er noe jeg gjør hver eneste desember. Vi har alle råd til å bidra litt for andre mennesker. Enten om det bare er en sokk, jumper eller en stilongs.

Vi ses på snapchat @EspenHilton enn så lenge.

XX.

The author didnt add any Information to his profile yet

3 Comments

Marie

Reply

Var ikke kjæresten din der?

Espen Hilton

Reply

Jeg har ikke kjæreste

Anita

Reply

For en herlig gjeng med venner du har, var sikkert en kanon fin kveld 🙂 Ikke rart en må klype seg litt i armen 😉

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton