Jeg skal slanke hele Norge!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Halla dere.

Herregud hva jeg har stresset i dag siden bloggen ikke ville oppdatere seg, men tenk at over  1300 tok screenshot av gårsdagens mattips på snapchat. Det er veldig mange mennesker som har min meny på kamerarullen sin, syk kult.

Jeg blir så giret, Jeg skal gjøre Norge tynnere, neida, men jeg ønsker å bidra med å gjøre Norge smartere på kosthold og trening som går raskt, og ikke koster så mye for lommeboken.

Vi må ikke stresse for mye igrunnen, viste du at om du stresser så har forskere funnet ut dette:

«Stress er sannsynligvis er en faktor som kan være med på å utløse Graves sykdom, høyt stoffskifte. Hos disse pasientene ser man flere stresstopper enn hos andre, og er man genetisk disponert, kan det bikke over i Graves. Stress kan nemlig trigge ubalansen i immunsystemet som får kjertelen til å overprodusere stoffskiftehormon, og sykdommen oppstår ofte ganske raskt.» Så folkens, ikke stress!

I dag lagte jeg denne deilige smoothie bollen. Noe så lett, sunt og godt på en gang. Yaaa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette trenger du:

Dra på Rema 1000 og kjøp en pose med smoothie-blanding av Grønnkål, Ananas, Mango og Banan. Bruk halve posen, men ikke så mye av bananene siden du skal ha fersk banan på toppen.

En liten boks med mager kesam og en halv Avocado.

Til slutt legger du over 10 gram med havregryn. 10 gram med rå kokosflak. 5 gram med chiafrø og en kvart banan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Slik gjør du:

Kast halve smoothie-blanding i blenderen sammen med en halv avocado og kesamen. Tøm over litt sukkerfri saft av Ananas slik at røren ikke blir for tykk. Rør i kanskje to minutter og legg alt over i en fancy «sponset» dyp tallerken. (Ting ser så mye bedre ut da)

Dryss over Havregryn. rå Kokosflak. Chiafrø og Banan. Rør dette godt inn og nyt en billig og sunn morgenfrokost som er laget på under fem minutter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Middagen i går ble ditt middagstips. Så enkelt og så godt! 🙂
  Men hvor kommer kesamen inn i bildet her?

  Ja takk til flere matoppskrifter 😀

  1. Espen Hilton

   Kesamen på denne oppskriften? Det er i smoothien. sammen med alle bærene 😀

 2. Hilde Grovane

  Hei Espen.
  Jeg har skyhøyt stoffskifte, muligens pga stress….hva vet jeg Har lest litt om hva en bør spise eller la vær å spise når en har høyt stoffskifte….leste da til min store fortvilelse at jeg IKKE skulle spise havregryn Eller drikke kaffi…d var fler ting jeg måtte ungå, men disse to tingene er de jeg husker best.
  Fryktelig kjedelig, siden jeg elsker havregrøt og havrepannekaker Men du….æ syns d æ heilt greit at du vil slanke heile Norge! Noen og enhver kunne trenge å gå ned noen kilo….inkludert meg selv!
  Ønsker dæ en knaganes fin dag!

 3. Anne Vinnes

  Kylling og søtpotet i staver med litt olje over, potetkrydder, litt salt, pepper og hvitløkspulver inn i ovenen ca 20 min 210 C. Det er og nesten det samme, men en litt annen variant og skikkelig digg hvis du i tillegg marinerer kyllingen i yoghurt noen timer, sammen med dine favorittkrydder, blir den supersaftig og steingod fine dagen til deg Espen, og takk for all inspo i matveien