Velkommen til skolestart!

inneholder annonselenker
P2092660

God morgen dere.

Nå er det snart klart for skolestart og det betyr at det står mye i vente for våre framtidige helter. Noen kommer til å få A på prøvene, mens andre får C.

Noen kommer til å bli skolens dronning og konge på ballet, mens noen kommer til å tøffe seg med å begynne å røyke. Det finnes også de som skulker skolen fordi de blir mobbet og ikke føler seg vell blant andre elever. Noen lærere skulle kanskje ikke blitt lærere fordi de ikke klarer å se hver enkelt elev, og sånn er det på skolen hvert år dessverre.

Jeg håper at dere voksne som leser dette innlegget i dag forteller barna deres før skolestart at de skal være snille med alle medelever, ser du noen som plager andre, da går dere bort å tar det svakeste leddet i forsvar. Ingen fortjener å ha det kjipt på skolen. Skolen skal være en plass hvor vi alle kan finne vår kreative sjel og lære fra de beste.

Jeg kunne også ønske vi måtte gå med uniformer på skolen i Norge, da hadde det blitt litt mindre fokus på mobbing på enkel personer, og hvem som var de «kule» kiddsa i skolegården.  Jeg tror også det kunne vært bra for noen lærere slik at de også kunne se at alle barn er like uansett hva de har på seg eller råd til.

Jeg jobbet tidligere som designer konsulent for Beckman. Her var jeg med på å lage skolesekker til barna deres. Det er faktisk en av de morsomste og spennende utfordringene jeg har fått være med på- Det gøyeste var da både de voksne og barna gikk rundt med sekken jeg hadde fått satt mitt stempel på.

Så stolt at noen valgte å kjøpe mitt design. 

P2092666

Siden vi ikke har skoleuniformer i Norge, har jeg laget en liten billig shoppingliste med sekker og klokker som jeg synes er kule og har en veldig fin pris.

Det som er kult med Rains sekkene er at de er vanntette og solide. De tåler en liten støyt om du skjønner. Jeg har disse sekkene selv.

De koster ikke alt for mye og er perfekt til ungdommerskole elever. Kule, hippe, kvalitet og billig. YAA!

FotorCreated

1 HER 2. HER. 3. HER 4. HER. 5. HER. 6. HER. 7. HER. 8.HER.

En annen ting som er viktig når det kommer til skolestart er klokker. Vi trenger klokken på håndleddet. Jeg vet vi har telefon, men den burde være avslått i timene slik at vi kan ha fokus på hva som virkelig skjer. Snapchat, insta og face kan man gjøre i pausen.

Min aller første klokke var faktis den jeg fikk i posten da jeg var medlem av penny klubben. Jaaaada, jeg kødder ikke med dere! Jeg ble så mobbet for dette, men jeg elsket hester og  hver måned kom det pakke i posten. Gjett om jeg sjekket postkassen mye da eller. Klokken var grønn og litt maskulin, lol. Igrunnen ikke, men jeg elsket klokken og mamma var så stolt.

Nå er jeg nok hakket mer opptatt av kvalitet, pris og utseende på klokkene. Favoritten på markedet er Daniel sitt designe. Jeg liker virkelig looken på disse klokkene. Finnes til både herre, dame, barn, og kanskje en dag så lager Mr.Wellington en hesteklokke i grønn til meg, hvem vet, alt kan skjer!

FotorCreated

1 HER 2. HER, 3. HER. 4. HER. 5. HER. 6. HER. 7.HER. 8. HER

Ha en fantastisk start på skolen, og husk mobbing er ikke kult. Det er rett og slett bare patetisk. Du ser kanskje ikke sånn på det nå, men om noen år vil du sitte der og tenke. Hvorfor var jeg så stygg på han/henne på skolen. Bitter anger!

Er du litt rar, anderledes, må bruke briller. Kaller noen deg for freak kanskje? Ja, ta det som et kompliment. Det å være anderledes er det fineste som finnes. Du er rett og slett heldig og unik.

Vi ses på Snapchat @EspenHilton. Nå skal jeg løpe på kontoret og skrive bok-

Love-

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Kjempebra innlegg, og jeg er selvfølgelig helt enig. Helt til du kommer til klokke- og sekkanbefalingene. For du sier at det er kult å være annerledes, og at skoleuniform burde innføres (helt enig), men hvilke kids trenger DW-klokke til 1500kr, og hvorfor? Det gjør dem ikke akkurat annerledes, for ‘alle’ har jo slike klokker. I tillegg blir det vel kanskje litt feil å innføre skoleuniform basert på merkevarer. Syns reklamen her fullstendig overkjørte det gode budskap – i mitt hode blir det altfor selvmotsigende. Men jeg tror på intensjonene dine.