Rumpe program

inneholder annonselenker
IMG_8377

Hei dere og glad fredag.

I det siste har snapchaten min tatt helt av fordi mange av dere ønsker å vite om Anne Brith sitt treningsprogram til fua, og maken til forandring på henne også. Blir så stolt når mine kompiser gir gjernet og ikke klager når de får et program av meg. Hver morgen sender hun meg bilder at hun er på trening, har det gøy og kjenner at både det indre og det ytre gir resultater i hverdagen hennes, og tro meg denne dama har en ganske så hektisk timeplan med jobb, barna og er alene mamma. Dette er hva jeg kaller et forbildet, så i dag tenkte jeg å dele oppskriften til dere.

import_1450095567775-1986596-1-1450095567777
 1. Knebøy med hopp. Dette skal gjøres 20 ganger, med 10 sekunder stopp og forsette 20 ganger til. Husk at du skal dypt ned (som å sette seg på en stol) og i det du går opp, tar du sats og hopper så høyt du kan med hendene i været. Nesten som å gjøre en burpees.
 2. Nå går du rett over på strikktrening. Herregud som jeg elsker å trene med strikk, tror fua mi har hoppet opp et hakk etter jeg begynte med dette selv og jeg som har en så liten fu lissom. Du tar strikket under kneet og presser beina inn og ut i det du går sidelengs bortover, snu og gå tilbake igjen til start.
 3. Nå legger du deg med ryggen, med fua godt planet på bakken, strikket er forsatt under kneet og du presser beinene ut, hold litt igjen og kjør tilbake. Slik forsetter du15 – 20 ganger. Tar 10 sekunder stopp og forsetter 4 ganger. Det skal brenne i skinkene dine. Hvor mye vil du ha en Kardashian fu? Brenn, brenn, brenn det fette, og kjenn musklene jobbe. DIGG!
 4. Forsett med å ligge med ryggen på gulvet, men nå løfter du fua så høyt opp i luften som du klarer. Hold fua oppe i luften hele tiden, stram stumpen alt du klarer og tell ned fra 30 og til 0. Senk ned og ta 10 sekunder pause. Forsett 4 ganger til. BURN BABY! Får å få ekstra kick kan du holde litt vekter på hofta i det du er i luften.
 5. Ingenting er tyngre enn å avslutte det hele med litt kardio, enten du kjører 15 -30 minutter på tredmøllen eller du tar en joggetur ute. Liker du ikke å løpe, da ville jeg finne meg en trapp. Gå opp trappene i 10 minutter. Opp og ned, ned og opp. 10 minutters avslutting med svette og melkesyre.

Strikk kan du kjøpe HER

IMG_7753

Gutter, jenter. Dere er nå ferdig og kom deg hjem og spis en deilig matbit. Du er rå flink.

Du kan også teste ut hjemmetreningen på sofaen HER Eller tren deg fit med Pepsi Max HER 

Har du ikke strikk, kan det kjøpes HER. Eller HER

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Isabella

  Hvor mange ganger i uken burde dette gjøres? 🙂

  1. Espen Hilton

   En gang ville jeg gjort denne. Den er ganske så tung, men klarer du to ganger så kjør på 😀

 2. Æsj utsolgt på strikk! Har du andre linker til strikk du kan anbefale? God crazy helg 🙂

  1. Espen Hilton

   Er det? Okay.

   Da kan du kjøpe i den nye linken jeg har lagt ut nå 😀
   Ble populære disse. BRA

 3. Kunne du ha lagt ut video når du gjør øvelsene? Skjønte ikke helt nummer 2? Regner med at fu betyr rumpe? 🙂

  1. Espen Hilton

   Fu = rompe. Det er dialekt vettu <3

   DEt skal jeg prøve å få til snart 😀

 4. Charlie

  Jeg ønsker meg også video! 😀

 5. «1.Knebøy med hopp. Dette skal gjøres 20 ganger, med 10 sekunder stopp og forsette 20 ganger til. »

  Altså, man skal ned, stå i 90 grader ish i 10 sek, for så å hoppe opp? Og gjøre dette 20 ganger? Du mener ikke 20 knebøy med hopp, 10 sekunder pauser og så 20 sånne runder?

 6. Venter på video 🙂