Tenk at sjelvennen din bor rett over gata.

espen-hilton

God lørdagskveld dere.

Herregud så moro ting blir om man bare kaster seg ut i ting, ikke bruker energi på planlegging og bare sier til seg selv, nei vet du hva, i dag skal jeg ikke tenke, jeg skal bare ha det crasy gøy. Jeg gjorde det i går og det må ha vært den beste kvelden på lenge.

Jeg hadde jobbet, trent og spist. Kunne sikkert ha jobbet litt til, men siden det var fredag og jeg hadde en liten skvett med Chill Out vin i kjøla, tenke jeg. Fuck it. Klokken er 16:00 og det er sikkert en eller annen fest i verden, så da tar jeg å later som jeg er på den. To slurker med vin og jeg bare, heisann, dette var virkelig den beste jesus vinen ever.

Uansett jesusvin og crasyfriday så hadde vi en diskusjon i går om det å finne kjæreste og sjelvenner. For hvorfor er det sånn at de som bor på små plasser, og kanskje ikke reiser i det hele tatt alltid finne kjæresten rett over veien og som finner sjelvennen sin i samme bygd?

Det må da finnes sjelvenner for disse personene i andre byer og land også, må det ikke det?  Jeg skjønner jo at vi finner bra toner og tiltrekning med mennesker uansett hvor vi bor, men si du skulle flytte på deg etter 20år på samme plass, du hadde da vært sammen med kjæresten og sjelvennen din i 8 av disse årene.

Du flytter til en storby, få ny jobb og nye impulser. Her skal du bo de neste 8 årene, tror du ikke du ville finnet en kjæreste eller sjelvenn på ny da? Du vokser jo med nye impulser og utvikler deg videre. Tror du ikke du kanskje hadde vokst fra sjelvennen din? Eller går ikke det?

En ting jeg synes er fryktelig rart er når mennesker forteller sin kjæreste at de elsker dem over alt på jord. De overstyrer på facebook slik at de kan fortelle hele verden om forholdet dems og ofte markerer alt med hjerte på bilder og kommentarer. Mange av gangene sitter de på samme sofa når de skriver dette til hverandre på sosiale medier. Hvorfor må alle vite at dere elsker hverandre, du kan jo bare snu deg og si det face to face.

Etter to år så er forholdet slutt og da synes jeg det er rart at man har brukt ord som: Jeg elsker deg over alt på jord. Du er brikken i livet mitt, the man of my dreams. Elsker deg for alltid osv..

Well: Det gikk to år og så var brikken i livet ditt borte, mannen i drømmene dine har forsvunnet da eller? Å neida for om noen år så kommer brikken tilbake, mannen i livet ditt er på facebook igjen, og nye og super spennende kommentarer som du tidligere har brukt på han andre mannen i livet ditt kan nå tas til bruk igjen.

Nei, kjærlighet er veldig rart, og ord som man bruker skal man ikke ta for gitt. De har blitt brukt før, bare sjekk facebook!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Jeg bare digger deg. Du er så fantastisk crazy og ærlig rett fra levra. Digger innleggene dine, og snappene dine. Ler så tårene triller til tider.