Jeg slanker deg 100% gratis!

P5114940

God morgen dere.

La meg bare begynne å forklare gårsdagen for dere. Jeg møtte min nye blogg sjef Ingeborg 09:30 på Gardemoen, hun hadde invitert meg til til Bergen for å møte mitt nye blogg team som holder kontor rett i Bergen sentrum. Men det å reise med en person som har like mye flyskrekk som jeg har skaper bare trøbbel. Begge hoppet og skrek i stolen, mens alle andre koste seg meg kaffen og den kvalme frokosten sin som var 100% laget på e-stoffer. Jeg skjønner ikke hva en bolle har med frokost å gjøre.

Det var sikkert en av de beste flyturene SAS har hatt, men Ingeborg og jeg levde i vår egen lille horror-movie hvor flykrasj var det eneste vi så i sikte, utenom Trond da.

Trond satt foran oss, super hærlig fyr som ingen av oss turte å snakke med. Du lurer kanskje på hvordan vi vet han heter Trond? Jeg hadde spycam mitt på og tok et bildet av navnet hans i det han sendte ut en mail, Det vil si at vi hvertfall har e-mailen hans da. Trond tok faktisk samme fly som oss hjem igjen til Oslo også, men da hadde han fått første klasse billett og vi ble satt på stalker rad 11. FAEN!

Forsettelsen følge på kampen om e-mail Trond, Ingeborg og Espen.

P5114935

Men ja, over til dagens overskriften.

Jeg har gjennom mine Ned i vekt menyer slanket bort over 465 kilo! Hvor fantastisk rått er ikke det? Jeg har jo ikke slanket de bort, mine fantastiske lesere har gjort den jobben selv. Det er mulig det er enda flere kiloer, men det er hvertfall tallet jeg har regnet meg frem til nå. Jeg er bare så sykt stolt.

Jeg hadde et mål med min utdannelse som personlig trener og det var å kunne hjelpe de som kanskje ikke turte å dra på treningsenter med lette og bra treningsøvelser/programmer her på bloggerten som kan gjøres hjemme. Hjelpe de som kanskje var overvektige og bare trengte en som kunne forstå de litt bedre enn en PT som koster 600 -900 kroner i timen.

Jeg hadde et ønske om å gi de en plass hvor de kunne finne inspo uten å bli stresset fordi de følte seg glodd på av trente mennesker. En plass hvor de kunne få råd, tips, sunne og billige menyer til hele familien.

Tusen takk til dere som sender meg mail på hva vi har gjort sammen. Jeg har ikke gjort jobben alene. Jeg gjør bare min jobb her på bloggen, det er dere som står på og virkelig gir gass for å oppnår resultater.

Jeg vet resultater tar tid og noen ganger har dere helt sikkert lyst å stikke innom her å bare slette meg fra livet deres, men NOOOOO!!! Resultatene kommer, jeg lover. Tenk, jeg var 115 kilo engang.

Super stolt av dere alle sammen.

«Sammen er vi et jævla bra og billig team. Like billig og bra som Rema 1000 faktisk.»

Nå skal jeg dra på møte med forlaget mitt, drøfte design, tidsklemmer. Vi ses litt senere og takk for at dere er dere.

SkipOhoy så lenge.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *