Ned i Vekt Meny ( AVOCADO IS )

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen dere.

I går sjekket jeg inn på Spenst Halden og gjett om jeg ble sjokkert. 180 kroner for en drop-in time! Jeg blir rett og slett flau på vegene av treningsenterene i Norge. Noen plasser koster det faktisk over 200 kroner for en drop-in time!
Det er da man skjønner at de kanskje ikke er så interessert i deg som person, men heller pengeboken og et salg av et medlemskap. Makan så flaut. 180 kroner fattigere og nå over til noe som er billig og sundt og dette  har de ikke på Spenst i Halden!P6065859
Jeg har blitt så utrolig glad i is denne sommeren og min favoritt inneholder alt for mye E-stoffer og sukker så nå har jeg funnet ut at jeg må rett og slett bare lage min helt egen is. En sunnere variant. Jeg elsker avokado så hvorfor ikke lage en deilig is ut av denne frukten? Det er lett, billig og smaker fantastisk.
Avocado-ice-cream

Dette trenger du:

1 stor avokado. 1 boks kokosmelk. 3 ss sukrinmelis 4 dråper stevia vanilje 1 neve spinat.
Får du ikke tak på sukrinmelis eller stevia kan du selvsagt bare bruke honning.

Slik gjør du:

Kjør alle ingrediensene sammen i en blender og etterpå legger du alt dette i boks med lokk over. Legg denne i fryseren i ca 4 timer. Gjerne besøk isen i fryseren hver 30 minutt for å unngå krystallisering

Tips:

Du kan også bruke denne oppskriften som fyll om du ønsker å lage avocado kake.

Del gjerne om du kjenner noen som trenger litt sommerlig og sunn avkjøling

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Anne Vinnes

  Digg is

 2. Ann Kristin

  Hey!
  Skal kokosmelken som brukes være den hvite delen som blir når melken står kaldt? Eller skal det være helt vanlig kokosmelk uten den stive delen? Denne isen ser suveren ut!

  1. Espen Hilton

   Tror faktisk du kan bruke begge deler, men ha avokado og kokosmelk i blender sammen. Bruk gjerne kokosmelk fra boks om du føler for det 😀

   Den er amazing