Det er søndag og vi snakker en liten dose LSD!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei dere og god søndagskveld fra Halden. I dag tenkte jeg å starte opp en ny spalte på bloggerten som jeg vil kalle: BARE EN TANKE! Jeg tok en prat med Maria i dag og vi snakket litt om dette med 70 tallet og utviklingen som har skjedd.

For er  det ikke er rart hvordan ting endrer seg med årene? Man skal ikke mer en noen tiår tilbake før ting var helt anderledes.

Jeg kjenner folk som er født på 70 tallet og selv om de er gamle så har de mye å tilføre. Man kommer ikke unna at de har en helt annen livserfaring enn det jeg har; andre verdier og gjerne også et annet syn på livet. De vokste rett og slett opp i et  samfunn svært annerledes enn mitt. Når det gjelder det mentale er det klokkeklart; annerledesheten burde dyrkes og ikke skyves vekk. Og spørsmålet er; hvor mye har ting endret seg de siste fire tiårene?

P6055843

Jeg leste en artikkel som gjorde stort inntrykk. En gruppe studenter på 70 tallet tok en liten dose LSD. De ble så preget av dette narkotikumet at de stirret på solen. I flere minutter. Resultatet var at de ble blinde.

Ville dette skjedd i dag? Ville man blitt blind av å stirre på solen eller er kroppen og øynene blitt utviklet på en måte at dette ikke hadde vært et problem lenger? Dette er jo tross alt nesten 40 år siden og mye har jo skjedd på denne tiden.

Klær er annerledes, teknologien har gjort store fremskritt og folk har generelt blitt litt høyere. At både det mentale, det fysiske og at samfunnet har endret seg  er det ingen tvil om. Spørsmålet er; ville man fortsatt blitt blind av å stirre på solen?

Det var igrunnen bare en tanke!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Man vil nok bli skadet av å se rett på solen
    http://www.dinside.no/347510/ble-ikke-blinde-likevel

    Historien om LSD-studentene er oppdiktet
    http://www.snopes.com/horrors/drugs/lsdsun.asp