Jeg gir deg og familien en helt ny garderobe!

13091786_10156817346905517_1496199402_o

God morgen dere og glad fredag. Tenk at det faller snø ned i dag, klimaendringer på høyt nivå!

Jeg har lyst å gi dere den ultimate gaven i samarbeid med KappAhl.

(Jeg får ikke betalt for å gjøre dette)

17 mai kan være tungt for mange familier når det kommer til busjett. Ungene skal ha kake, is, ballonger, pølser og helst være med på alt som alle de andre barna skal være med på og på toppen av det hele så skal de ha nye klær hvert år. Barna vokser jo opp så fort.

Dette er en kostnad som ofte kan bli mye for en familie. Jeg husker selv da jeg var liten og hvor mye mamma sparte slik at vi skulle få alt som alle andre fikk.

Kan jeg bruke mine kanaler til å glede en familie til 17 mai med et gavekort på 5000 kroner så gjør jeg gjerne det. Jeg kommer til å ha denne «konkurransen» på Facebook siden min på søndag. Da vil jeg gjerne at du skriver JA i kommentarfeltet eller forteller hvorfor du skal få dette gavekortet på 5.000 kroner. Gjerne lik og del også, da blir det lette å se deg.

Håper dere alle får en fantastisk 17 mai feiring på barnasdag.

Vi ses på Snapchat @EspenHilton for litt sang og dans.

NB: I morgen skal dere få ny Nedivektmeny som passer perfekt til lørdags kvelden til under 100 lappen. Det er proteinlasagne og smaker helt fantastisk. Den inneholder ikke et gram med hvitsaus, kun proteiner og er til 4 personer.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Anne Vinnes

    Er det lov å ønske for andre? I så tilfelle ønsker jeg at min kusine som er alenemor med en flott skolegutt og ei lita prinsesse kunne fått gleden av å vinne en ny garderobe. Det er ikke lett med et stramt budsjett, da Mia Nanett Storli Aaseth studerer for å få en bedre utdannelse og jobb. Jeg beundrer min kusine for det flotte arbeidet hun gjør for å bedre sin hverdag på sikt, i tillegg er hun en fantastisk mamma. Tenk å kunne overraske henne med noe sånt<3

  2. Så snill og herlig du er, blir en glad og velkledd familie til 17 mai 🙂 Du ruler på bloggen din 🙂

  3. Ingunn Warmdal

    JA 😀