Det er så teit, men det gjør meg så glad!

13106562_10156813813375517_694100117_o

God morgen dere.

Håper kaffen har begynt å kicker inn og at frokosten jobber med energinivået. Jeg sitter hjemme for øyeblikket og jobber med et spennende prosjekt som jeg håper dere vil like. Selv er jeg så spent på resultatet, jeg er jo en perfeksjonist av den rare sorten.

Jeg må ha alt helt perfekt før jeg deler det, men så må jeg igrunnen ikke det heller, skjønte dere det? Jeg er litt sånn, ok det må være perfekt om det skal i butikkene, men når det kommer til å gi av meg selv så gir jeg litt F! Jeg er jo bare meg, men produktet man lager burde være perfekt for det skal jo ikke bare til meg. Gir det mening?

13106529_10156813813205517_717317256_o

Vil dere vite hva dagens happy ting er for meg?

Det er så teit, men jeg elsker kaffe og for meg skal kaffen var 100% kaffe. Ikke noe tilsetningsstoffer. Kaffe med tilsetningsstoffer er ikke kaffe. Om du tror Frappuccino er en kaffe så tar du feil! En Frappuccino er en leskedrikk med kaffesmak og etter du har drikke den må du løpe forever for å kvitte deg med tilsetningsstoffene og sukkert. Nei, kaffe skal være kaffe av den gode gamle sorten. Go vintage liksom!

Over til det som er så teit. Denne koppen kjøpte jeg i går og det gjorde faktisk dagen min, hvor fantastisk teit er ikke det? Det er en kopp! Men jeg har sett etter en slik kopp så lenge. Grunnen er at jeg liker at kaffen min skal se like god ut som den smaker. Resultatet er at jeg har tidenes morgen her hjemme. Er ikke det teit? Det er en kopp som gjør meg så glad. Materialistiske ting kan virkelig gjøre dagen ass.

13078268_10156813813215517_10560626_o

Neste jeg skal ha er bestikk i gull. Synes det er litt kult jeg. Lurer på om jeg skal gå for disse.

13090686_10156813813390517_2082128105_o

Ses på Snapchat @EspenHilton. Bare skrik ut om det er noe du lurer på.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. SiljeMartine

  Denne måtte jeg bare dele med min bonusmor! Hun er vill etter kaffe, og har alle mulige remedier når det kommer til dette:D Hun fikk en gull kopp med glitter av meg til bursdagen, og den ble med rett bort på kontoret:) Hvor har du kjøpt denne gullkoppen? Den var utrolig kul<3 Så på snap at du vurderte fler:)

  1. Espen Hilton

   Ha ha så morsomt. 😉 jeg og din bonusmor kunne sittet i timesvis å drikke kaffe vi da ha ha.

   Ja nå gikk jeg på en ny koppesmell. Ble to nye med meg hjem.

   Jeg kjøpte de på kremmerhuset, tror de er nettopp kommet i butikken

   1. SiljeMartine

    Hehe, det hadde nok vært en god match 😉 Tusen takk! 🙂 Spørs om det må bli et par i gave til sommeren 😀

   2. Espen Hilton

    Bare hyggelig. Happy shopping 😀

 2. Kunne ikke ha vært mer enig. Ingenting er en bedre start på dagen enn en god kopp med ekte kaffe:) og ekstra godt når det kommer fra en så lekker kopp!

 3. Kjempefine kopper! Takk for tips