Vil du ha et gavekort på 10.000 norske kroner?

13010113_10156758620965517_576318173_o

God kveld fine mennesker.

Da er det på tide å fortelle dere at jeg legger ut på vårturne sammen med min fine partner in crime, Lene Orvik. Her kan du også vinne et gavekort på 10.000,- fra Kvadrat Shoppingsenter og dette kan du bruke på shoppingrunde med meg og Lene! Vi er på plass under Fashion Days lørdag 16.april og starter dagen kl.12.00 på Kvadrat Shoppingsenter med å trekke vinner. Det blir champangelunsj og shopping!

For å delta i konkurransen må du kommentere under her, og husk at du må være tilstedet på Kvadrat kl.12 når vi lanserer vinneren. Se mer om konkurransen og dagen her!

12986705_10156758620875517_507525946_o

Jeg har sagt til Lene at vi må spille min musikk under showet siden jeg har bedre musikk-liste enn henne, til tross for at vi digger samme musikk. Vi gleder oss som noen unger til å møte dere alle sammen.

Kunne ønske jeg kunne plukke flere vinnere enn bare en, kanskje jeg klarer å stjele noe til dere andre fra Lene sin garderobe, lure det med meg og gi det ut i goodiebaggen. Hva vil dere ha? Veskene hennes?

Vi ses på lørdag Rogaland, så i mellomtiden kan vi snakkes og snappes på min Snapchat @EspenHilton. Jeg svarer faktisk alle, men det kan ta litt tid.

The author didnt add any Information to his profile yet

156 Comments

Sofie Isdahl

Reply

Dette hadde passet ypperlig for to fattige og nyinnflytta sykepleier- og politistudenter fra Østlandet! Vi bor forøvrig 10 minutter unna kvadrat og går ofte rundt og drømmer oss bort på senteret.. Dette vil vi gjerne få muligheten til 🙂 *krysser fingrene* Hilsen de 23årige bestevenninnene Madeleine og Sofie

Lotusine

Reply

Jeg vil gjerne shoppe med deg

Maria A

Reply

Jeg syns du skal velge meg espen! 😀 Grunnen til at du skal velge meg er at jeg rett og slett syns at jeg fortjener det! Jeg er midt oppi bachelor skriving nå og som fattig sosionom student har en ikke så mye å rutte med! Det har også vært en ganske tøff periode for meg med kjærestebrudd, eksamner og stress så litt positivitet hadde vært på sin plass kjenner jeg! Jeg er veldig glad i klær men har null peiling på mote. Har lenge hatt lyst til å finne min stil, Så å få hjelp og shoppe sammen med deg å Lene hadde vært drit gøy! Dere virker som to gode og sprudlende personer så uansett hvem som vinner, de er heldige!
Gleder meg masse til showet dere skal ha på kvadrat!

Maria A

Reply

får dessverre ikke mulighet til å komme i morgen likevell 🙁 men håper den som vinner får en kjempe dag sammen med dere! 🙂

Anne-Marthe Brautaset

Reply

Jeg synes jeg fortjener en sikkelig shopping fordi jeg er like retard som deg, haha! Ps uber fattig student

Mona Marie Berg -Skårn

Reply

Jeg hadde blitt uendelig glad hvis jeg kunne fått shoppet med to av bloggerne jeg leser i hverdagen som får meg til å smile. Dere er så sprudlende at det smitter over på andre i hverdagen. Og det å fått møtt dere hadde satt prikken over i’en. I tillegg når man jobber som lærling og er nødt til å spare til lappen og bil og i samme slengen skole er det ganske hardt. Så det blir veldig lite penger til det man har lyst til. Det hadde betydd uendelig mye for meg og dere hadde valgt meg. Hilsen Mona på 19 🙂

Marita

Reply

Hei Espen

Så gøy at dere tar turen!! Men jeg vet at dette har min søster satt utrolig pris på. Hun venter sitt fjerde, ja du leste riktig, sitt fjerde barn snart. Hun har kommet til å satt utrolig pris på å få fornyet sin garderobe. Er det noe hun ikke prioriterer så er det shopping til seg selv, som regel blir det handlet til barna og med fire barn blir også økonomien stram å holde seg til. Håper hun blir den heldige som blir trukket ut.

Viv

Reply

Hei Espen. Det hadde vært knakende kjekt å dratt på shopping med deg. Men dessverre har jeg ikke mulighet til å dra på kvadrat. Blir litt for langt å kjøre fra Østlandet med 3 kiddos bak i bilen. Uansett håper jeg vinneren er en/ei som trenger det. Ikkje saaaant?

Bianca Bertelsen

Reply

ÅÅÅåååå……. Jeg hadde dødd om jeg hadde vunnet! Krysser alt jeg har for at jeg er den heldige. Eeeeeeelsker snapene dine Iiiiiiiiiiiiikkje saaaaaant……..

Jannicke T.

Reply

Jeg syns jeg fortjener det. Er ganske kraftig, eier ikke stil og trenger deg (som er ærlig og har øye for sånt) til å veilede meg i hva som passer. Kanskje jeg faktisk kunne følt meg vel for en gangs skyld. Og ikke minst sett bra ut for min kjære mann.
Er inne i en god periode med masse aktivitet. Så litt nytt treningstøy også ville økt motivasjonen for å aldri gi seg.
Jeg er en fighter!
Så ja jeg håper jeg inderlig kan få shoppe med deg!! Og ikke minst få se deg live 😉

Christine Irene Sævig

Reply

Javell Espen!
Nå har du en unik mulighet til å freshe opp en ikke så veldig motefreh konduktør fra Sørlandets hovedstad, Kristiansand☺️ Hadde ikke det vært kult? Det mener jeg

Anita I

Reply

Ja! Jeg vil veldig gjerne vinne!

Henriette Heskja

Reply

Dette er noe jeg virkelig ønsker å vinne. Trenger en oppfreshning til sommeren. Etter 16 år med sykdommen ME og mange harde år virker dette som noe som kan lyse opp hverdagen min 🙂 Prøver alltid å se på det lyse i livet, og denne sommeren skal jeg gifte meg med drømmemannen så då kunne det blitt gøy å gi han en overraskelse med ny garderobe 🙂

Silje therese vaktdal

Reply

*hyl* I need this!

Tine

Reply

Jeg kunne godt tenkt meg at datteren min fikk shoppe med deg

Elina

Reply

Hei Espen!
Dette hørtes spennende ut! Jeg bor noen minutter unna Kvadrat, har vært der tre ganger allerede denne uken. Hadde blitt så ekstremt glad for å vinne dette. Har fulgt deg veldig lenge nå. Elsker at du faktisk svarer på snappene når vi sender til deg!
Tilbake til konkurransen hehe! Håper virkelig jeg blir trukket ut som den heldige vinneren. Har et klesskap som virkelig hyler etter en oppfriskning 🙂

Du og Lene rocker 😉

Krysser fingrer og tær for at det er jeg som er den heldige vinneren!!
Om jeg ikke vinner, håper jeg hvertfall at jeg får møte dere 🙂

Kristine

Reply

Jatakk ! Jeg skulle gjerne hatt litt hjelp med å “Finne meg selv” i klesveien etter mitt første svangerskap og en kropp som virkelig ikke har samme stil som meg

Sandra

Reply

Jeg vill shoppe med deg

Isabell

Reply

Det hadde vært helt fortryllende å dra på shopping med eksperter og fornyet garderoben etter å ha gått ned en hel del kg. Trenger sårt nytt og flotte klesplagg

Tonje Hinna

Reply

WOW! Lykke hadde det blitt om jeg, *jente* på 39 år, som om 2 mnd blir BESTEMOR (!) kunne fått hjelp til å unngå den berømte *bestemor-looken* Tropper opp på Kvadrat og venter i håp og spenning 🙂

Inga

Reply

Øøøyy!! Dette trenger jeg virkelig!
Har aldri mulighet for shopping til meg selv

Bettina Sandstøl

Reply

hadde vært veldig gøy!

Veronika Nielsen-Selland

Reply

Dette konne ei sleden tobarnsmor tenkt seg jah:-D konne trengt oppdatering i en sliten garderobe

Anette Tysnes Ungar

Reply

Hei, hadde vært så kjekt å vinne litt shopping hjelp! Er tobarnsmor på 36, men kler meg fortsatt som jeg gjorde da jeg var 18

Mette

Reply

Jaa, akkurat det jeg trenger! 😀
Nye, oppdaterte og ikke minst klær som passer! Ny garderobe er ikke noe man prioriterer etter barn! 😛

Maroun

Reply

Ja takk Espen. Det hadde jeg trengt. Jobber så sykt mye at klesstilen trenger å oppdateres med mer enn arbeidsklær. ❤❤❤

Jonas Topnes Jørgensen

Reply

Jeg har kjempelyst til å vinne dette gavekortet! Trenger noe friskt og nytt i garderoben min. Har så mye klær som er for store, så hadde vært helmax å finne noe som faktisk passer meg!

Lene Eikrem

Reply

Wow jaa, hadde vert supert med nye klær ettersom jeg ikke har råd til for mye til meg selv… Alle kroner går til min kjære sønn, så dette hadde vert kjempe gøy å vinne ettersom mye av klærne mine ble for små for 2 år siden da gullet kom til verden 🙂

Åse Marie strøm

Reply

Ja takk 🙂 eg trenger det virkelig. Har ikke stil, går kun i treningstøy, trenger hjelp! 🙂

Benedicte

Reply

UTROLIG lyst å vinne. Etter et svangerskap står jeg igjen med ukjente former og kunne virkelig trengt en inspirasjonsrunde og noen gode tips 🙂
Krysser alt jeg har for å få denne dagen med dere 🙂

Solveig Kalberg

Reply

Ja takk vil gjerne shoppe med deg og Lene !

Ida

Reply

Jaaa TAKK det hadde vært perfekt!:D

Ida

Reply

Jaaa TAKK det hadde vært perfekt!:D

Birgitte

Reply

Om få uker skal jeg føde en liten baby. Kroppen min har gått igjennom syke forandringer i 9 mnd. Og når ungen er ploppet ut, trenger jeg nye klær…. Dette hadde vært perfekt!! Ses;)

Lisa lie

Reply

Ja det hadde passet perfekt å vinne shopping dag med deg, slik at en sliten vår og sommer garderobe kan fornye seg

Mayoo Indiran

Reply

Hallo jeg vil så gjerne vinne 😀
Jeg syns du har en inspirerende blogg og kommer med masse fornuftige utsagn.
Hvorfor jeg trenger dette gavetkortet på 10k er vel fordi jeg vil shoppe. Jeg vil ha nye klær som jeg kan bruke på alle disse arrangementene jeg får invitasjon på 😀
Dette ville hjulpet meg masse 😀

Mereteh

Reply

Hadde blitt så utrolig glad for å vinne 😀 etter et vekttap på 80 kg så har jeg absolutt ingenting som passer lenger og ikke vet jeg hva som passer sammen heller.
Yaay til pyskbukse og nattkjole

Ella

Reply

Ja takk! 🙂

Lena Albertine Terjesen

Reply

Det hadde vært helt fantastisk!

Martine Stol

Reply

Jeg vil gjerne!!
Hadde vert kjempekjekt 🙂

Katarina

Reply

Åh, jeg kunne GJERNE tenkt meg tips og shopping med deg! Men dersom jeg blir plukket ut, vil jeg gi gaven/opplevelsen til det mest fantastiske kvinnevesenet jeg vet om. Lene jobber seg grønn med oppgaveskriving og pendling fra Stavanger til NTNU. Hun fortjener en skikkelig overraskelse, og jeg vet at hun lengter etter å freshe opp garderoben sin, kanskje en kjole til bryllupet mitt i mai, hvor hun er forlover! Krysser fingrene for at Lene vinner❤️

Kozhyn

Reply

Hei, håper jeg vinner fordi jeg kunne virkelig trengt en ny garderobe da jeg er helt fastlåst i svart, hvitt og grått:/
Føler selv at jeg kan ikke gå i farger så når våren nærmer seg og jeg ser alle de fine fargene på andre så blir jeg så misunnelig på andre som tør å gå med de og usikker på meg selv:(
I tillegg er jeg mor til en liten rampete 2 åring som krever mye og gjør det veldig vanskelig for meg å ha noe shopping tid der jeg faktisk kan gå og se/prøve på klær… Sist jeg var på shopping var vel for 3 år siden.
Litt rart å tenke og innrømme dette for seg selv:S
Ha en fin dag! Vi sees på lørdag:)

Helene

Reply

Heisann.. eg hadde virkelig hatt godt av å friska opp i klenå mine.. for d fysta så har eg ingen stil.. for d andra så har eg ikje handla kler te meg sjøl på fleire år sikkert… eg har arva kler fra venner… eg tok en slanke operasjon som jor at eg jekk fra ca 100 kilo til rundt 60 kilo.. så garderoben min passa ikje heilt ittepå… så har ikje hatt råd til å kjøpa kler te meg sjøl.. lr finna en stil som eg kler.. må bare ta på meg noge for å sleppa å gå nagen :p hehe så ja ! Eg blir veldig jerna me på shopping 😀

Iselin N

Reply

Hei,

Hadde vært utrolig kjekt å vunnet dette, trenger så inderlig en ny garderobe – har ikke blitt oppdatert på en stund.. Altfor mange regninger som priorietes før ny look, og da blir vi utdatert 😀
Hadde vært veldig gøy, vi snakkes på kvadrat!

Vanessa Gilje Børresen

Reply

Hadde vært helt fantastisk å vinne dette, og samtidig møte dere!

Heidi Vikrs

Reply

Jeg blir med glede med på shopping!

Silje hørsandlien

Reply

Hei på dere

Silje hørsandlien

Reply

Hei på dere:D
Jeg hadde blitt ufattelig glad vis jeg vant en fin dag med dere. Begynner å bli ganske lei av hølete truser, og noen klær som jeg har hatt I 4 år nå. Så hadde vært himmelsk å fått no nytt I garderoben. 😉 Jeg er jobbsøkende fortiden, så blir ikke mye ting til meg selv..
Ha en fortsatt fin dag!:)

Ragnheiður Björnsdóttir

Reply

Ja takk gjerne! Det hadde vært utrolig kjekt å shoppa med deg! Trenger inspirasjon og profesjonelle råd:)

Veronika H

Reply

Jeg blir veldig gjerne med på shopping:) kunne trenge litt mer “voksenstil” ettersom jeg er alene med 3 barn og kjøper helst bare til de 🙂

Marte Dalen

Reply

Åh det hadde vært fantastisk! Småbarns mor med lite budsjett til egen pleie..hadde vært SÅ herlig å fått freshet seg opp med hjelp av dere

Diem

Reply

Ja takk, hadde vært amazing 🙂

Marit Abercrombie

Reply

Ja takk!

Ida Beate

Reply

VELG MEG

Kaija Kjøde Vagle

Reply

Jeg hadde blitt kjempe glad om jeg hadde vunnet! Syns det alltid er kjekt med nye klær i garderoben:-)

Henriette bringsvor

Reply

Komme til å bli mega starstruck

Bøggi

Reply

jeg er me glede med:)

Sigrid Olsen

Reply

Kjære Espen og Lene .
Mine ord bærer kanskje ikke tyngre enn noen andres , men håpet og ønsket er like stort ! Dette hadde vært fantastisk…… Gleder meg til å se dere. Smiil og klem !

Iselin

Reply

Dette hadde vert kjekt for både meg og mannen 🙂

Amra Arntsen

Reply

Ja takk de blir fantastisk å få ny klær ☺

Vibecke

Reply

Ja takk 😀 Hadde vært gøy med en shopping runde med dere søte mennesker 🙂

Stine Tjelhovd

Reply

JA, hadde jeg virkelig trengt for kjøpe noe fint til meg selv og døtrene mine

Liss Anneth

Reply

Ooolala, hadde ikke vert feil. Siden jeg flittig fyller opp ungene sine skuffer og skap i tide og utide kunne det vert morro å fylle opp mine egne for engangskyld 🙂 så JATAKK, VELDIG GJERNE!

Kine Larsen

Reply

Ja takk

Linn

Reply

Ja takk veldig gjerne

Linn

Reply

Kan ikke være med allikevel 🙁

Linda Tjelta Hage

Reply

Nye klær, hvem vil vel ikke ha det?! Jeg er all in!

Anne

Reply

Er det noen som trenger dette sårt er det min mor. Har mistet 20 kilo på ett år, og lite som passer. Bruker aldri penger på seg selv, så garderoben kunne trengt en oppgradering.
XOXO

Zoe mariel lende

Reply

Jatakk

Stine Sæverud

Reply

Shopping på kvadrat med dere høres fantastisk ut å vinne

Henriette Fredagsvik

Reply

Ååå

Stine Sæverud

Reply

Oi, den ble visst publisert før jeg var ferdig:)
Skriver på ny!
Det hadde vært fantastisk å vinne, alle mine gamle klær kan da forsvinne!
Har også blitt litt gravid,
Blir større for i magen er et nytt individ!
Ønsker å dra på shopping med dere, håper dere mg kan inspirere!

Måtte den heldigste bli trukket ut, lykke til alle sammen!
Stilig blogg, interessant å lese, fortsett med det!:D

mimi

Reply

Helledussen, dette er jo helt fantastisk gave !!! I alderen av snart 30 har jeg gått i den samme type stilen i 10-15 år, trenger VIRKELIG hjelp til å shopping, tips og råd til en stil som passer MEG og MIN kropp <3

Explore

Reply

fantastisk!!! gleder meg <3

Anette linnea Vagle

Reply

Hadde vært helt fantastisk! <3 jeg har ikke peiling på hvilken klesstil som passer meg og er dritt lei av å se så kjedelig og ensidig ut, så hadde vært greit med litt motehjelp.. Jeg er også uten 100 % jobb, så hadde vært kjempe gøy å vunnet 10 000 å bruke på klær. Krysser fingrene og møter opp på kvadrat <3

Alexander Nordbø

Reply

Jeg vil nomminere min beste kjæreste og samboer Anette Linnea Vagle <3

Kaja GR

Reply

JA!!!!

Andrea

Reply

Jeg kommer!

Iselin

Reply

Etter to barn ila 12 mnd… JA kroppen min treng nye klær

ADRIANE GJELSTEN

Reply

Ja takk! Det hadde vært fedt

Kristina Kjønnås

Reply

Jeg vil veldig gjerne vinne 🙂

Charlene Nedrum

Reply

Oh My God!!!!! Det hadde vært drømmedaten min!!! Er nylig Blitt Mamma og har lite tid til meg selv og utseende for tiden og dette hadde jo bare vært supert å få oppleve! 😀 <3

Ann Helen

Reply

Det hadde vært fantastisk. 🙂

Helena Olsen

Reply

YES, please!!

Ingrid Kaspersen

Reply

Åh, ja! Det hadde vert en drøm! Min garderobe er temmelig utdatert og full av arveklær og sånnt eg he vokst ut av og drømmer om å komme i igjen en gang…. deprimerende nok

Flavia

Reply

Ja Tusen takk , det kan blir helt fantastisk , velg meg Vær så snill Espen ❤️

Zeynep

Reply

Jatakk! Det hadde vært supert

Charlotte

Reply

Kunne virkelig tenkt meg en fornyelse i skapet

Ingunn Warmdal

Reply

Jeg er med 😉

gerd julie

Reply

jatakk hadde vært helt fantastisk 🙂

Kathrine Andreassen

Reply

Kjære Lene og Espen,
Det hadde vært utrolig kult å vinne denne opplevelsen sammen med dere!
Etter 1 år med sykdom, så hadde dette vært en fantastisk opptur og et lyspunkt i hverdagen.
Fortsett med alle de viktige, men også morsomme blogginnleggene du skriver 🙂

Büşra Arayıcı

Reply

Ja takk!! Hadde vært super kjekt med en gratis shopping for en VGS elev 🙂

Therese Engeseth

Reply

Yeeeesss please! Stylet av dere? Hvem dier nei til det?

Therese Engeseth

Reply

Lol

Aurora Haaranes

Reply

Jaaaa takk!!❤️ Har nesten ALDRI råd til noe selv så…
Er det aldersårgrense?

Ailen

Reply

Ønsker veldig og vinne 🙂
Kroppen har forandret seg veldig etter en fødsel og trenger nytt:)
Håper håper ❤️❤️

Christina

Reply

Jeg blir gjerne med på shopping med dere,å deler en uforglemmelig dag!

Andrea Mæland

Reply

Sier ikke nei takk til shopping med dere to!!

Nora Folkestad

Reply

Helt fantastisk, for en gøy konkurranse! Hadde vært som om en drøm kom i oppfyllelse. Ønsker dere alle lykke til, og riktig god helg til dere to. Nyt den! Stor klem fra Nora!

Hilde

Reply

Det hadde vore magisk å fått nye kler å litt dill kansje. Har to onger, er hjemmeværende pga ME. Utroli slitsomt å alt av penger går sefølgli til di små, aldri meg selv.

Martin rl

Reply

Hadde vært topp å vinne

Kristine

Reply

Hadde vært fantastisk å vinne en så fin premie! 🙂 sees på lørdag!

Siri Elin

Reply

Ja takk, hadde blitt glad om jeg vant!

Jeanett

Reply

Min fantastisk sterke lille søster som gikk gjennom en slankeoperasjon i januar! Har nå tatt av rett over 30 kilo, så prosessen e i full gang til at hun skal nå målet sitt med riktig kosthold og trening! 🙂 hun fortjene så absolutt å få litt nye klær, med tanke på at alt som e i skapet nå har blitt for stort. Sommeren som kommer nå, blir hennes første på VELDIG mange år hvor selvtilliten godtar at hun kler seg fint og ikke i store joggeklær.

Jeanett

Reply

Jeanett Anthonsen Hellestræ

Zorro

Reply

Ja takk! ❤️

Ellen østbø

Reply

Ja takk:)trenger en ny forandring 🙂

Ellen østbø

Reply

Ja takk:)trenger en ny forandring 🙂

Kristin

Reply

Jatakk! Hadde vært helt supert. I ogmed at jeg sliter med å finne klær til min fassong.. :-))

Rebecca

Reply

Ja takk

Siri

Reply

Må vel være den perfekte måte å starte det som skal bli årets jentefest på kvelden:) Jaaa takk❤️

Ida Marie

Reply

Jaaaa

Anna Jonassen

Reply

Hadde ikke vært feil nei, så jatakk 🙂

CamillaJohnsen

Reply

Ja takk veldig gjerne

Camilla

Reply

Ja takk veldig gjerne

Beate Fosse

Reply

Ja takk! 😀

Martine

Reply

Ååå! Ja takk! Det hadde eg trengt! Eige ingen motesans å kler i skapet!

Cathrine Horpestad

Reply

Åh, det hadde vært fantastisk. Alle klærene mine har blitt for store etter jeg fødte for 8 mnd siden!

Siri mæland

Reply

Ja takk:) ville hatt med Pia prytz:)

Marianne

Reply

Jeg melder på min venninne Elizabeth fordi hun fortjener det,og kommer til å elske shoppingen 🙂

Lisa Marie Larikka

Reply

Ja takk <3 <3 dette hadde vært kjempekjekt. Er student og trenger klær 🙂

Christin

Reply

Ja takk! Jeg har fått to barn med 2 års mellomrom og + 7 kg som jeg ikke får av, og derfor trenger jeg ny garderobe

Wenche Gerdts

Reply

Min datter Camilla Lindebakk <3 – som har ofret to perioder ( julen inkludert!) på Lesbos for å hjelpe flyktninger med egne midler…… ! Hun er alenemor for 2 to små barn og student. Dettet ville ha vært utrolig kjærkomment og veldig, veldig fortjent og moro! 🙂

Trine

Reply

Irene olsen kan få shoppe siden æ sjøl bor i nord 🙂

Ingvild Braut

Reply

Ja veldig gjerne!

Marina Bustamante

Reply

Ja takk! ❤ Jeg ønsker å bruke meg ny klar i 2016! Hadde vært kjempekoselig!

Marita Racine

Reply

Det hadde virkelig vært en drøm som kom i oppfyllelse, har ikkje penger til å handle klær pga alt eg har går til husleie å mat.

Marita Racine

Reply

Det hadde virkelig vært en drøm som gikk i oppfyllelse å få være med dere på shopping 🙂 Har ikkje penger til klær for alt eg har går til husleie å mat.

Maria

Reply

Ja takk, veldig gjerne! Hadde, som alle andre, satt stor pris på nye klær! 🙂

Lucia Høyer-Pedersen

Reply

Ja takk

Lucia Høyer-Pedersen

Reply

Ja takk❤️ Veldig gjerne❤️ håper du får velge meg.

Anne Vinnes

Reply

Det hadde vært fantastisk for meg å vinne. Jeg har det siste året gått gjennom en stor forvandling, slanket meg 50 kilo og trenger både tips og guide til hvordan kle seg. Jeg er ennå liksom litt tjukk i hodet

Catrine Nilsson

Reply

Ja takk 🙂 Nå trenger klesskapet en real oppgradering etter mange år få inn farger nå ,har bare gått i sort og grått i mange år nå 🙁

Elisabeth vindenes

Reply

Ja takk!!

Amalie Stol

Reply

Jeg vil gjerne!

Laila Cathrine Stokka

Reply

Laila Cathrine her. Jeg er optimistisk og sterkt trengende deltaker av denne konkurransen. Kul blogg btw

Alina Lina

Reply

Å, super!!! Jeg gleder meg!!

Kari-Gro Hildén

Reply

Har dere lyst på en utfordring, se denne vei!

Camilla Frafjord

Reply

Hei. Hadde vært veldig kjekt å vinne

CamillaM

Reply

Det hadde vært en kjekk dag, så prøver meg på det

Kathrine Simba

Reply

Hei og hopp, du er topp

Andrea Marie Skjelstad

Reply

Det hadde vært helt fantastisk! Har nettopp kvittet meg med masse klær og skal uansett ut å shoppe litt nytt til garderoben i morgen! 🙂

Oda Aasheim

Reply

Endelig tar den sprudlende, fine Lene turen over fjellet! Og ikke nok med det, med seg i bagasjen den kule, stilfulle Espen. Gleder meg til å møte dere. Håper å ha lykke med meg i morgen, krysser fingrene 🙂

Ingrid Theoline

Reply

Hadde vært den desidert beste starten på våren og sommeren! Prøver lykken 🙂

Anette

Reply

Yes please

Eline

Reply

Herlig! Jeg vil veldig gjerne vinne 🙂

Henriette

Reply

Ja takk

Lisa lie

Reply

Ja takk til ny vår/sommer gsrderobe

Helena

Reply

jaaa, hadde vært så kjekt med nye klær!

Christina

Reply

Dette blir show! Gleder meg

Henriette Fredagsvik

Reply

Ååå

Cecilie tenmark

Reply

Ååå det hadde vært perfekt!!!!

Cecilie tenmark

Reply

Jobber på kvadrat så det hadde passet fint!

Lene Aasnes

Reply

Min alle beste venninne, Katarina Haukelid, har vært så snill og nominere meg på denne konkurransen, noe jeg ble utrolig glad for å lese. Og i den anledning ønsker jeg å nominere henne også! I mai skal hun gifte seg, og jeg er har fått den fantatiske æren av å være forlover! Å fått en shoppingtur hvor hun kan få tips og råd fra dere hadde vært såå gøy! Å kjøpe ny garderobe blir ikke prioritert når et kommende bryllup skal betales, så dette hadde vært helt magisk! To spente jenter stiller på kvadrat kl 12! Snakkes da 🙂 Lene

Marte Dagsland dalen

Reply

Ja takk! Håper jeg vinner, trekk meg trekk meg!!

Maren

Reply

Velg meg, velg meg, velg meg!!

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton