Vil du ha et gavekort på 10.000 norske kroner?

13010113_10156758620965517_576318173_o

God kveld fine mennesker.

Da er det på tide å fortelle dere at jeg legger ut på vårturne sammen med min fine partner in crime, Lene Orvik. Her kan du også vinne et gavekort på 10.000,- fra Kvadrat Shoppingsenter og dette kan du bruke på shoppingrunde med meg og Lene! Vi er på plass under Fashion Days lørdag 16.april og starter dagen kl.12.00 på Kvadrat Shoppingsenter med å trekke vinner. Det blir champangelunsj og shopping!

For å delta i konkurransen må du kommentere under her, og husk at du må være tilstedet på Kvadrat kl.12 når vi lanserer vinneren. Se mer om konkurransen og dagen her!

12986705_10156758620875517_507525946_o

Jeg har sagt til Lene at vi må spille min musikk under showet siden jeg har bedre musikk-liste enn henne, til tross for at vi digger samme musikk. Vi gleder oss som noen unger til å møte dere alle sammen.

Kunne ønske jeg kunne plukke flere vinnere enn bare en, kanskje jeg klarer å stjele noe til dere andre fra Lene sin garderobe, lure det med meg og gi det ut i goodiebaggen. Hva vil dere ha? Veskene hennes?

Vi ses på lørdag Rogaland, så i mellomtiden kan vi snakkes og snappes på min Snapchat @EspenHilton. Jeg svarer faktisk alle, men det kan ta litt tid.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Jeanett

  Min fantastisk sterke lille søster som gikk gjennom en slankeoperasjon i januar! Har nå tatt av rett over 30 kilo, så prosessen e i full gang til at hun skal nå målet sitt med riktig kosthold og trening! 🙂 hun fortjene så absolutt å få litt nye klær, med tanke på at alt som e i skapet nå har blitt for stort. Sommeren som kommer nå, blir hennes første på VELDIG mange år hvor selvtilliten godtar at hun kler seg fint og ikke i store joggeklær.

  1. Jeanett

   Jeanett Anthonsen Hellestræ

 2. Ja takk! ❤️

  1. Ellen østbø

   Ja takk:)trenger en ny forandring 🙂

   1. Ellen østbø

    Ja takk:)trenger en ny forandring 🙂

 3. Kristin

  Jatakk! Hadde vært helt supert. I ogmed at jeg sliter med å finne klær til min fassong.. :-))

 4. Rebecca

  Ja takk

 5. Må vel være den perfekte måte å starte det som skal bli årets jentefest på kvelden:) Jaaa takk❤️

 6. Ida Marie

  Jaaaa

 7. Anna Jonassen

  Hadde ikke vært feil nei, så jatakk 🙂

 8. CamillaJohnsen

  Ja takk veldig gjerne

 9. Camilla

  Ja takk veldig gjerne

 10. Beate Fosse

  Ja takk! 😀

 11. Martine

  Ååå! Ja takk! Det hadde eg trengt! Eige ingen motesans å kler i skapet!

 12. Cathrine Horpestad

  Åh, det hadde vært fantastisk. Alle klærene mine har blitt for store etter jeg fødte for 8 mnd siden!

 13. Siri mæland

  Ja takk:) ville hatt med Pia prytz:)

 14. Marianne

  Jeg melder på min venninne Elizabeth fordi hun fortjener det,og kommer til å elske shoppingen 🙂

 15. Ja takk <3 <3 dette hadde vært kjempekjekt. Er student og trenger klær 🙂

 16. Ja takk! Jeg har fått to barn med 2 års mellomrom og + 7 kg som jeg ikke får av, og derfor trenger jeg ny garderobe

 17. Wenche Gerdts

  Min datter Camilla Lindebakk <3 – som har ofret to perioder ( julen inkludert!) på Lesbos for å hjelpe flyktninger med egne midler…… ! Hun er alenemor for 2 to små barn og student. Dettet ville ha vært utrolig kjærkomment og veldig, veldig fortjent og moro! 🙂

 18. Irene olsen kan få shoppe siden æ sjøl bor i nord 🙂

 19. Ingvild Braut

  Ja veldig gjerne!

 20. Marina Bustamante

  Ja takk! ❤ Jeg ønsker å bruke meg ny klar i 2016! Hadde vært kjempekoselig!

 21. Marita Racine

  Det hadde virkelig vært en drøm som kom i oppfyllelse, har ikkje penger til å handle klær pga alt eg har går til husleie å mat.

 22. Marita Racine

  Det hadde virkelig vært en drøm som gikk i oppfyllelse å få være med dere på shopping 🙂 Har ikkje penger til klær for alt eg har går til husleie å mat.

 23. Ja takk, veldig gjerne! Hadde, som alle andre, satt stor pris på nye klær! 🙂

  1. Ja takk❤️ Veldig gjerne❤️ håper du får velge meg.

 24. Anne Vinnes

  Det hadde vært fantastisk for meg å vinne. Jeg har det siste året gått gjennom en stor forvandling, slanket meg 50 kilo og trenger både tips og guide til hvordan kle seg. Jeg er ennå liksom litt tjukk i hodet

 25. Ja takk 🙂 Nå trenger klesskapet en real oppgradering etter mange år få inn farger nå ,har bare gått i sort og grått i mange år nå 🙁

 26. Elisabeth vindenes

  Ja takk!!

 27. Amalie Stol

  Jeg vil gjerne!

 28. Laila Cathrine Stokka

  Laila Cathrine her. Jeg er optimistisk og sterkt trengende deltaker av denne konkurransen. Kul blogg btw

 29. Alina Lina

  Å, super!!! Jeg gleder meg!!

 30. Kari-Gro Hildén

  Har dere lyst på en utfordring, se denne vei!

 31. Camilla Frafjord

  Hei. Hadde vært veldig kjekt å vinne

 32. CamillaM

  Det hadde vært en kjekk dag, så prøver meg på det

 33. Kathrine Simba

  Hei og hopp, du er topp

 34. Andrea Marie Skjelstad

  Det hadde vært helt fantastisk! Har nettopp kvittet meg med masse klær og skal uansett ut å shoppe litt nytt til garderoben i morgen! 🙂

 35. Oda Aasheim

  Endelig tar den sprudlende, fine Lene turen over fjellet! Og ikke nok med det, med seg i bagasjen den kule, stilfulle Espen. Gleder meg til å møte dere. Håper å ha lykke med meg i morgen, krysser fingrene 🙂

 36. Ingrid Theoline

  Hadde vært den desidert beste starten på våren og sommeren! Prøver lykken 🙂

 37. Yes please

 38. Herlig! Jeg vil veldig gjerne vinne 🙂

 39. Henriette

  Ja takk

 40. Lisa lie

  Ja takk til ny vår/sommer gsrderobe

 41. jaaa, hadde vært så kjekt med nye klær!

 42. Christina

  Dette blir show! Gleder meg

 43. Henriette Fredagsvik

  Ååå

 44. Cecilie tenmark

  Ååå det hadde vært perfekt!!!!

 45. Cecilie tenmark

  Jobber på kvadrat så det hadde passet fint!

 46. Lene Aasnes

  Min alle beste venninne, Katarina Haukelid, har vært så snill og nominere meg på denne konkurransen, noe jeg ble utrolig glad for å lese. Og i den anledning ønsker jeg å nominere henne også! I mai skal hun gifte seg, og jeg er har fått den fantatiske æren av å være forlover! Å fått en shoppingtur hvor hun kan få tips og råd fra dere hadde vært såå gøy! Å kjøpe ny garderobe blir ikke prioritert når et kommende bryllup skal betales, så dette hadde vært helt magisk! To spente jenter stiller på kvadrat kl 12! Snakkes da 🙂 Lene

 47. Marte Dagsland dalen

  Ja takk! Håper jeg vinner, trekk meg trekk meg!!

 48. Velg meg, velg meg, velg meg!!