Jeg var 15 år og ville ta mitt egent liv!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei dere!

Jeg skulle gjerne likt å si god morgen til dere akkurat nå, men dette føles virkelig ikke bra. Helt ærlig så føles det som om noen har snudd tiden og tatt meg rett inn i mine verste år, bare denne gangen står jeg på sidenlinjen og ser det skjer med en voksen dame som skulle hjem til Vennesla etter jobb.

Torhild Bransdal jobber som ordfører i Vennesla og har jobbet som dette siden 1999, og det som møter henne på vei hjem etter jobb er plakater hengt opp i bygda med tekst: FAT PEOPLE OF VENNESLA COULD YOU PLEASE STOP BEING A HYPOCRITE!

978x

Dette er noe av det grusomste jeg har sett på lenge og jeg blir rett og slett oppgitt at det finnes slike mennesker der ute. Hva var morsomt med dette? Hva fikk du ut av å ødelegge et menneske som har slitt med vekten i alle år? HVA? Jeg er så forbanna og vet ikke helt hvordan eller hva jeg kan si, men dette er så uakseptabelt!

Da jeg får en telefon klokken 05:00 og kjenner at jeg får helt vondt i magen og jo mer jeg tenker og leser saken, jo mer tårer kommer. Selv var jeg 14 – 15 år da jeg ville ta mitt egent liv, jeg orket ikke dra på skolen når ordne halvfeit ble kastet som stein på meg. Jeg vet at mobbing ikke kommer til å ta slutt. men sammen kan vi gjøre noe! Vi kan sammen si at DETTE ikke er okay.

Vi kan ikke sitte på sidenlinjen lenger og ikke gjøre noe, vi kan ikke akseptere at folk gjør slike ting med andre mennesker. Hadde DU vist hva du har satt igang i dag!

320x

DEL VIDERE!

Nå stikker jeg ut på en løpetur for å få tømt tankene litt, ses på Snapchat @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Merkelig.
  Vet du jeg ble mobbet fordi jeg var tynn.
  Så altså en skal ikke være tykk, en skal ikke være tynn.
  Men hva i huleste heiteste er perfekt? Hvem er perfekt?
  Du, som mobber andre for å selv bli populær? Gir det deg bedre selvtillit av å rakke ned på andre? En dag møter du kanskje en som er større sterkere enn deg. Hva gjør du når plutselig ting blir snudd og du stå som mottaker for mobbingen? Eller bryr du det ganske enkelt ikke?
  Nei må gi meg jeg kjenner at jeg koker litt her.
  Dere som blir mobbet stay strong for det er ikke deg det er noe galt med. Trust mee.❤️