Påskespillet!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God påskekveld fra spillehytta.

Jeg elsker dette spillet og passer perfekt til påskeaften med venner på hytta eller hjemme i storbyen. Jeg fikk dette av en kompis en tid tilbake, men vi går aldri lei.

Last letter standing er en anbefaling fra meg til alle dere som liker å spille med familien / venner i påsken. Vi har brukt det som drikkespill på hytta tidligere. Last letter standing spillet koster bare 50 kroner. Du finner det på lekbutikken Toysrus. Det er kanskje litt vanskelig å få tak i dette i dag, men stikk innom en butikk å kjøp dette når butikkene åpner igjen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Regler:

En spennende vri på klassiske ordspill. Snu et kort og sett i gang tidsuret. Navngi et ord som matcher kategorien og som begynner med den valgte bokstaven. Men du må tenke raskt, for både bokstavene og tiden løper ut! Når tidsuret ringer, går turen videre til neste spiller. 36 spørrekort. For 2-10 spillere. Spilletiden er 30 minutter.

Nå skal det spilles og denne gangen skal Lene tape siden hun «vant» i går. #dårligtaper

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *