Påskemorgen på Geilo

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God påskelørdag fra fjellet.

Livet er helt fantastisk på Geilo. I natt har jeg sovet i over 8 timer, voknet opp med at Levi forsatt lå som en slabbedask på stuegulvet og snorket. Man får litt påskesteming med hyttefrokost og utsikten er rett ved skibakken. Lene og gjengen har dratt seg ut på ski mens jeg sitter hjemme i hytta og passer på Levi.

P3264044

Jeg er ikke noe fan av å stå på ski, men afterski det er virkelig noe jeg kan og som regel vinner jeg den festen hver eneste gang. Når gjengen kommer hjem til hytta igjen er planen at vi skal ha påske-quis utenfor med naboer og venner av Gard. Jeg har fått i oppgave å lage denne påske-quisen mens de er ute på ski, det vil da si at det ikke noe quis! Jeg blogger jo og passer Levi. Har jo ikke tid til alt vet dere 😀

P3264046

Dere har fått denne oppskriften mange ganger før, men jeg legger den ut via linken her. Test ut Espen`s proteinrundstykker du også. Mat for hele familien.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *