Det blir den sykeste dagen hittil i år!

Inneholder annonselenker
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Shoes // Adidas. Jeans // Jack & jones. Jacket // Only & sons (kopi). Jumper // Only & Sons (kopi). Shirt // Selected (kopi)

Glad torsdag folkens. I dag er dagen hvor den store påskefesten starter, herremittpåskeegg hva jeg har gledet meg til denne festen. Temaet er Det store påskemesterskapet 2016!

Dere skal selvfølgelig få bli med meg via Snap. I morgen kommer innlegget ut fra selve festen. Jeg har en overraskelse til alle de 20-30 menneskene som kommer, dette får dere også vite om i morgen. Jeg håper ikke det kommer flere, fordi da har jeg faktisk ikke nok.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Planen nå er å drikke opp kaffen, stikke ned på trening og løpe en mil og videre skal jeg rett på fest. Tenk da, festen begynner i dag klokken 12:00. Blir dere med på påskefest? Følg med via Snapis @ Espenhilton.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette er faktisk første gang i mitt liv jeg har kjøpt bukser på Jack & jones, men det blir ikke den siste. Billig jeans som sitter bra på, pluss modellen holder seg helt til du trenger å vaske den. Jeg hater jeans som blir løse i fua (rumpa) Jeg kan lett godkjenne denne modellen til alle som trenger en kul og billig jeans.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *