Kjære, sure personlige-trenere der ute……

P3095204

Hei dere og god onsdag kveld.

Jeg føler virkelig bare for å ta opp en liten ting mellom oss som trener på treningssenter. Det har seg slik at når man tar en personlig trener utdannelse, lærer man veldig mye om kroppen, men det vikigste er man for høre når utdannelsen er ferdig er, kundebehandling!

Jeg hater og blir nesten fly forbanna på dårlig kundebehandling. Liker du ikke jobben din, ikke la dette gå ut over oss som betaler lønnen din! Max påskeklikkings i hodet mitt!

Nå skal ikke jeg fortelle hvor dette var, men det jeg kan fortelle er min opplevelse med et par personlige trenere som jeg har møtte da jeg var på trening sist.

Denne personlige treneren hadde fri og benyttet seg av sitt egent senteret, og det må jo være lov. Men det er en ting man burde tenke på om man bruker sitt egent senter. Vi som kunder ser deg både på jobb og på fritiden din.

Jeg skulle legge fra meg mine treningsmanualer, da jeg snudde meg kom denne pt bak meg, jeg sa «beklager, pt så på meg med et blikk av som virkelig kunne drepe og avslutter med, herregud! Jeg bare wow!

Jeg gikk videre til mitt og tenkte, makan til surpromp! Da jeg skulle gå sto denne pt sammen med en annen pt som også hadde fri, begge så på meg, litt opp og ned og var sure, nesten som om de hadde snakket om meg, det føles aldri bra når andre snakker om deg og jeg bare, #stressa

Uansett jobb eller ikke, dra på deg et forbanna fake smil, du representerer arbeidsplassen din.

Jeg kan med hånden på hjerte si at jeg kommer aldri til og anbefale denne pt til noen. Mulig denne personen hadde en dårlig dag, men da tar finner du deg en annen plass hvor du kan trene og ingen vet at du jobber som personlig trener.

Hvorfor er det så forbanna vanskelig for noen personlige trener å møte blikk kontakt? Vet de ikke at alle som går på treningsenter er potensiale kunder? Slutt og være så forbanna opptatt med deg selv og heller tenk, en dag vil kanskje jeg betale deg for at du skal trene meg. -Dette rimte nesten-

Så kjære, sure personlige trenere der ute, ta på dere et smil, eller fake et når dere er på arbeidsplassen deres. Det er ikke bare dere selv som representeres, det er også arbeidsplassen din! Husk også at det finnes mange mennesker som ikke tør å dra på treningssenter og om de gjør det, er det veldig kjedelig om dette er opplevelsen!

Sånn, da fikk jeg det av hjertet. Ha en fantastisk påskekveld!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Så bra skrevet! Men så kjipt at du opplevde dette. Det er bare ikke greit å være noe annet enn superhyggelig uansett om man er on eller off-duty. Jeg føler alltid at jeg er ambassadør for oppdragsiverer i treningsbransjen, uansett om jeg er i uniform eller ikke. PT eller butikkanasatt, vi skal SE gjestene våre i øynene og smile. Jobbhverdagen vår blir jo også så mye bedre av å få smil, nikk og litt koselig smalltalk tilbake. Takk for at du skrev om dette som alltid blir tatt opp npr vi snakker om «kundereisen» i på treningssenteret, men kan praktiseres så mye mye mer!

    Jeg deler innlegget!

    Klem fra en trener